Loading...
Välkommen till UPC2022-01-04T16:56:07+01:00

MOTION, HÄLSA OCH PRESTATION

Umeå Performance Center (UPC) är en av Sveriges modernaste träningsanläggningar där vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar till fysisk aktivitet i en nytänkande och stimulerande miljö. Oavsett om ni trivs bäst med fria vikter, maskiner för kondition eller styrka, kampsport, Cross training eller funktionell träning så har vi ytorna för dig.

Vi erbjuder expertis inom målinriktad och prestationsbaserad träning där vi utöver vår breda kompetens inom träning även har tillgång till ett helt labb med datauppkopplad idrottsmedicinsk utrustning där vi kan genomföra ett brett utbud av tester för hälsa, rehabilitering och prestation. Tack vare full täckning av vårt Activio pulssystem så kan pulsorienterad träning genomföras överallt inom våra 7000 kvm.

UPC är en anläggning som passar för alla med en härlig mix från juniorer till seniorer och motionärer till elitidrottare. Vi erbjuder gruppträningspass i olika former, seniorträning med guldkant, personlig träning och hos oss tränar många av Umeås idrottslag. Välkommen att träna på dina villkor – oavsett när på dygnet det passar.

LÄS MER OM ATT TRÄNA PÅ UPC

HÄNG MED! SNABB RUNDVISNING AV UPC

Få en känsla av vad vårt performance center har att erbjuda! Sväng gärna förbi på en riktig rundtur så kan vår personal berätta mer vad all utrustning används till

DE SENASTE NYHETERNA FRÅN UPC

Svingen-utmaningen

UPC ger Umeåborna vårens utmaning! ☀️😎 Peppa dina kollegor, vänner, familjen och delta i Svingen-Utmaningen! Tävlingen går ut på att ni i team (max 10 personer/team) under majmånad ska bestiga svingen 100 gånger. Om [...]

Utökade receptionstider

Vi har nu utökade receptionstider. Gällande receptionstider är: Mån-fre 08.00-21.00 Lör-sön 10.00-21.00 Välkommen!

Första etappen av UPC 2.0 är klar

Den 17 november, efter en byggprocess på 2 månader, så öppnade vi dörrarna till UPC Padel Center. Den första etappen på bygget av UPC 2.0 har bl.a. inneburit: - Stor öppning som sammanlänkar gym [...]

UPC bygger Umeås största hall för padeltennis!

Tidigt i år aviserades en omfattande utbyggnad av vår träningsanläggning på Västerslätt. Den rådande pandemin bromsade dock planerna - tills nu! Ritningarna har förfinats och nu är det beslutat att vi bygger Umeås största [...]

VIDTAGNA ÅTGÄRDER TILL FÖLJD AV COVID-19

UPC har vidtagit flera åtgärder sedan COVID-19 nådde Sverige. Vi förbrukar stora mängder desinfektionsmedel och handsprit varje dag och vår renhållningspersonal lägger extra tid på skåp, dörrhandtag, knappsatser, displayer, stänger och hantlar. Vi har tredubblat antalet flaskor med desinfektionsmedel i gymmet och vi kör ventilationsanläggningen på max dygnet runt. Skyltar för max antal personer finns på alla avgränsade ytor i gymmet (tex. cardioavdelningen & kampsportsmattan). Bland våra medlemmar märker vi av att det är fler som tränar på avvikande tider såsom tidigt på morgon, sent på kvällen och även mitt i natten. Har ni frågor om våra åtgärder kopplat till COVID-19, vänligen vänd er till personalen i receptionen.

DE SENASTE INLÄGGEN FRÅN VÅR INSTAGRAM

VO2max, tröskeltester, Biodex knäled, Single leg athlete-balanstest, etc

I vårt Sport Science Lab genomför vi avancerade fystester på uppdrag av medlemmar, motionärer, elitidrottare och privata vårdgivare. Är du idrottare så är det viktigt med rätt styrkeförhållanden för att minska risken för skador, och där är vi er självklara partner. Läs mer om de vanligaste testerna vi genomför.

AVANCERADE HÄLSOTESTER

Hos oss kan ni boka och genomföra avancerade hälsobaserade tester där vi bl.a. mäter blodfetter, blodsocker, syreupptagning, fallrisk-balanstester, kroppssammansättning, rörlighet mm. Vårt testpaket Hälsotest bas tar ca 1,5 timmar och ger er omgående svar på alla prover/tester. Kostnaden är 1.750 kr och ni bokar via vår kalender på BokaDirekt

FRISKVÅRDSAVTAL MED UMEÅ KOMMUN!

UPC är en av de anläggningar där Umeå Kommuns ca 10.000 anställda kan teckna ett träningskort till ett mycket fördelaktigt pris där kostnaden regleras som ett månatligt löneavdrag. Mycket fördelaktigt för dig som anställd. Läs mer hur du beställer här!

BLI MEDLEM OCH FÅ TILLGÅNG TILL UPC DYGNET RUNT!

Vi har ett brett utbud av medlemsskap med olika bindningstider och medlemsformer. Populärast är vårt GULD-kort som ger möjligheten att uppgradera med ett rabatterat tvillingkort till familjemedlem boende på samma adress. Om du är berättigad till friskvårdsbidrag via din arbetsgivare så skriver vi ut de intyg som de kräver. Vi är även anslutna till de ledande förmånsportalerna, bl.a. Benify och Actiway.

LÄS MER HÄR

TOTAL PERFORMANCE, MOBILITY, STRONG, CARDIO PERFORMANCE, ETC

Gruppträning är ett vanligt inslag på UPC och du som medlem bokar enkelt in dig på ett pass via vår APP eller via din inloggning till vårt gruppträningsschema. Är du inte medlem så kan du boka in dig på ett pass genom att mejla dina kontaktuppgifter till boka@umeaperformance.se. Läs mer om våra pass, vårt schema och bokning för medlemmar här.

VÅRA PASS
Till toppen