INNEBANDY PÅ UPC

UPC Floorball Center är en nytänkande och kreativ lösning byggd för innebandy. På en yta om 500 kvm har vi lagt in bästa möjliga sporthallsgolv från Unisport och byggt upp två innebandyplaner med sarger från Swerink i storlek anpassad för smålagsspel 3 mot 3.

Lokalen möjliggör ishallarnas allmänhetens åkning i ett sporthallsutförande där du som dagskortskund eller medlem med medlemskapet UPC Floorball center kan nöta teknik, skott och smålagsspel veckans alla dagar på öppettider där hallen inte är bokad för grupper/lag.

UPC Floorball Center har försetts med intervallklockor som dels sköter speltid och periodpauser vid matchspel, men kan även användas för att styra matchtempo vid teknikbanor. Ena planen har en fast monterad lösning för speedshooting med 4 sensorer som mäter hastigheten på skott i mål – även vid matchspel.

Som besökare behöver du inte ha med dig mer än innebandyskor, träningskläder och klubba/målvaktsutrustning. Resterande material i form av bollar, västar och  konor finns tillgängliga för lån i lokalen. Whiteboardtavlor för genomgång av övningar och taktik finns monterade på vägg.

UPC Floorball Center är utrustad med 12 målburar fördelat på 4 st seniormål, 4 st juniormål och 4st mini-mål samt 4st Ballmates.

Vid arrangemang eller hyra av hela lokalen så finns även en drygt 8 kvm stor projektorduk (200″), projektor, ljudanläggning och möjlighet att streama bild, ljud och presentationer.

Säsongsbokning/hallhyra för föreningar/företag

Som företag eller förening så kan ni boka UPC Floorball Center för enstaka bokningar till ett pris om 500 kr/h inkl. moms. Säsongsbokningar ligger på 400 kr/h. Vänligen kontakta oss på info@upc.se om ni är intresserad av att boka.

Priser och medlemskap för UPC Floorball Center

Vill du få regelbunden access till UPC Floorball Center så måste du teckna ett medlemskap. UPC medlemmar med befintligt medlemskap till gymmet får under bemannade öppettider fritt nyttja UPC Floorball Center då anläggningen ej är bokad. Spelare i sällskapet som saknar medlemskort får köpa ett dagskort. Det går även att teckna medlemsskap som begränsas till UPC Floorball Center. Det medlemskort du tilldelas ska alltid medföras och kunna uppvisas vid besök i lokalen.

Fyll i formuläret nedan för att beställa alternativt besök receptionen på UPC.

MÅNADSKORT

399kr1 mån
 • 1 mån bindningstid
 • Betalningsform: Kontant
 • Access till UPC Floorball Center under 1 mån. Öppettiderna är 10.00-19.00 alla dagar med reservation för bokningar.

ÅRSKORT

250krmån
 • 12 mån bindningstid
 • 2 mån uppsägningstid
 • Betalningsform: Autogiro
 • Access till UPC Floorball Center under 12 mån. Öppettiderna är 10.00-19.00 alla dagar med reservation för bokningar.

FAMILJEÅRSKORT

499krmån
 • 12 mån bindningstid
 • 2 mån uppsägningstid
 • Betalningsform: Autogiro
 • Access till UPC Floorball Center för hela familjen under 12 mån. Öppettiderna är 10.00-19.00 alla dagar med reservation för bokningar.Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.Kontant för hela perioden vid uthämtning av kortFaktura för hela periodenEn mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.