Loading...
Föreningsavtal 2018-06-19T10:24:37+00:00

FÖRENINGSAVTAL

Umeå Performance Center samarbetar med ett flertal föreningar i Umeåregionen som tränar på UPC. Vissa föreningar och lag tränar i stort sett dagligen medan andra nyttjar oss för enstaka träningspass i veckan eller för 1-2 st gruppträningspass i månaden. Träningstider behöver inte enbart läggas i vårt prestationscentra utan kan även läggas inne i STORA Hopp & Skoj med fokus på rörelseglädje, kondition, rörlighet och koordination. Några exempel på föreningar som har lag som tränar hos oss är Björklöven, IBK Dalen, IBF Dalen, Thorengruppen SK, Team TG FF, Teg SK, UHSK, GUIF, Sävar IK, KFUM, Ersmarks IK, Mariehems SK, Umedalens IF, Umeå AFC, IFK Umeå Badminton, Sandåkerns SK, m.fl.

Möjliga upplägg

Inget upplägg behöver vara det andra likt. Vissa vill träna hos oss i egen regi flera gånger i veckan, och väljer då oftast vårt GULD-kort till sina aktiva. Andra vill nyttja vår kompetens och bokar våra coacher för att hålla i träningspass, allt från gruppträningspass, brottning, löpskolning, lyftteknik, rörlighet till pulsmonitorerade konditionspass. Vi har samarbete med lag som slagit i taket i antalet pass per vecka som de ideella tränarna mäktar med, och har därför valt att lägga ut ett extra pass i veckan till våra coacher. Alternativen och möjligheterna är många.

Fördelen i att välja UPC

I vår personalstyrka så har vi samlat spetskompetens inom de flesta områden gällande träning, och skulle det finnas kompetensluckor så har vi samarbeten i ett mycket omfattande kontaktnät där vi vågar garantera att efterfrågad kompetens finns. Vi har all träningsutrustning som krävs för att ta ert lag till nästa nivå och till vår hjälp har vi även idrottsmedicinsk testutrustning som kan mäta er utveckling och ge er åtgärdsprogram på individnivå som om de följs minskar risken för skador och främjar prestation. Om ni tränar hos oss i egen regi så är det även enkelt att boka in våra coacher som vikarier ifall era tränare får förhinder, ett betydligt bättre alternativ till att ställa in träningen.

Flexibel debitering per pass, individ och tid

Vi har upplägg där vi hanterar era närvarokort för aktivitetsstöd och debiterar er per träningspass och deltagare med olika prislistor beroende om passen ska vara ledarledda av oss eller er. Är ni ca 20 st i ert lag så ligger priserna per pass ungefär i nivå med vad 2h plan/hallhyra kostar hos Umeå Kommun, med skillnaden att ni hos oss har ledarledd träning.

Förmåner

De föreningar som samarbetar med oss får även förmåner i form av fri tillgång till möteslokaler vid föräldramöten/styrelsemöten, rabatterade priser från Vejos Café & Bageri på de produkter de säljer samt sponsrade priser till föreningsdrivna lotterier vid arrangemang och matcher. Ni får även tillgång till en egen rabattkod som ger bättre pris vid inbokning av säsongsavslutningar/teambuilding i STORA Hopp & skoj. Rabattkoden ger er även en kickback ifall den nyttjas vid tecknande av medlemskap till UPC.

Kontakta oss för mer info

Om er förening är intresserad av att genomföra regelbundna träningspass på UPC så ber vi er kontakta oss på info@umeaperformance.se med info om vad ni önskar så återkommer våra coacher med ett förslag till upplägg och kostnadsbild.

HÄR HAR NI NÅGRA AV VÅRA COACHER