Försäsongsträna på UPC

Försäsongskortet på UPC är ett 4 månaders medlemsskap som säljs till idrottsföreningar och idrottslag som beställer i grupp om minst 10 st kort. Utöver full access till UPC och möjlighet att delta på våra gruppträningspass så har vi även inkluderat ett isokinetiskt benstyrketest som genomförs i vårt Sport Science Lab (Biodex knäled, värde 850 kr). Styrketestet ger dig svar på din benstyrka i förhållande till kroppsvikt, styrkeförhållandet mellan framsida och baksida lår likväl som mellan höger och vänster ben. Vi rekommenderar att detta test genomförs årligen för att dels få ett kvitto på genomförd träning samt att i tid kunna sätta in åtgärder om styrkeförhållandena visar för stora avvikelser som kan leda till skador.

Försäsongskortet kostar 1.600 kr och går att beställa för period 1 Maj – 31 Augusti och 1 December – 31 Mars.

LEDARLEDDA PASS AV VÅRA COACHER

Om ni utöver träningskort vill boka in ledarledda träningspass av våra coacher så kan det bokas in mot en extrakostnad om 600 kr/h.

HUR BESTÄLLER VI?

Kolla hur många utövare i ert lag som är intresserade och sammanställ en lista med förnamn, efternamn, personnummer, mobilnummer och mejladress. Skicka sen den listan till oss på boka@umeaperformance.se och vi aktiverar alla medlemskap och återkommer med förslag på testblock där alla aktiva i er grupp kan boka in sitt Biodex test. Du som ledare för gruppen får en rapport över alla spelare med färggraderingar från grönt till rött för att förtydliga var insatser i första hand bör sättas in.

Ni kan även fylla i beställningsformuläret här nedan. Observera att formuläret måste skickas in en gång per aktiv utövare.

Beställningsformulär    Den aktive betalar kontant vid uthämtning av medlemskort.Föreningen ska faktureras för alla spelare - anger adress nedan