FRISKVÅRDSAVTAL MED UMEÅ KOMMUN

Umeå Kommun har ingått ett friskvårdsavtal med Umeå Performance Center som innebär att kommunens anställda får träna hos oss till ett rabatterat pris. Är du kommunanställd och väljer att träna på UPC så kostar det dig 250 kr/mån (ord. 499kr/mån), en kostnad som regleras via ett löneavdrag på din månadslön. Du får då ett Guldkort på UPC som ger dig access till vår anläggning dygnet runt och du kan utan extra kostnad boka in dig på våra gruppträningspass. Vi har gott om parkeringsplatser och du parkerar helt kostnadsfritt!

På UPC tränar en härlig mix av juniorer/seniorer, motionärer/elitidrottare och helt vanligt folk som vill träna regelbundet med tillgång till bra förutsättningar för sin träning. Vissa tränar för att slippa ha ont, andra för att orka med sin kropp, en del vill bli stark och ett fåtal vill bli bäst. Hos oss stöter ni på allt från våra seniorgrupper till juniorlag i fotboll/innebandy/hockey/handboll/badminton, hjälteträningen för personer med funktionsvariationer och elitlag som Björklöven, IBK Dalen, Team Thorengruppen, m.fl.

Redan nu kan du via din inloggning till kommunens intranät (under rubriken ”personalfrågor och lön”, därefter ”motionskort”) välja UPC som din träningsanläggning och direkt kommunens lönekontor behandlat ditt val så kan du komma förbi oss på Rälsvägen 7 och hämta ditt medlemskort. Så länge lagret räcker så delar vi ut en UPC-träningsoverall, en UPC-mössa och en vattenflaska till alla nya medlemmar som är anställda vid Umeå Kommun.

Många fördelar i att välja UPC

I vår personalstyrka så har vi samlat spetskompetens inom de flesta områden gällande träning. Det som särskiljer oss från andra träningsanläggningar är att vi har ett omfattande labb där vi kan genomföra fys- & hälsotester för att mäta och följa upp din fysiska hälsostatus. Med ditt Guldkort på UPC så får du 10% rabatt på alla våra tester samtidigt som du kan välja att uppgradera ditt medlemsskap för att inkludera en eller flera familjemedlemmar bosatta på samma adress. För +250 kr/mån så får en (1) familjemedlem samma access till anläggningen som du och för +500 kr/mån så får hela familjen den accessen. Åldersgränsen för ett träningskort på UPC är 13 år. Om du har träningskompisar som vill testa UPC så inkluderar ditt medlemsskap 3 st gästträningar under de första 12 månaderna och våra bemannade öppettider.

Beställ ert UPC medlemskap via kommunens intranät

Via er personliga inloggning till kommunens intranät så tecknar ni ert friskvårdsavtal med UPC. Direkt lönekontoret hanterat er beställning så aktiverar vi ert medlemsskap. Ni får då en bekräftelse per e-post om att ni kan hämta ut ert medlemskort. När ert medlemsskap är registrerat så har ni möjlighet att bygga ut det med tvillingkort eller familjemedlemsskap, men den extrakostnaden hanteras då direkt mellan dig och UPC.

VÅRA COACHER GER ER EN INTRODUKTION TILL UPC