VÅRA GRUPPTRÄNINGSPASS

IMG_0486Vi har utvecklat roliga och effektiva gruppträningskoncept som kommer att hållas i olika delar av anläggningen. Gruppträningspassen är kostnadsfria för dig som är medlem hos UPC och du anmäler dig till passen genom att logga in i schemat, klicka på det pass du vill veta mer om sen väljer att anmäla dig om det känns intressant.

På vår kampsportsyta erbjuder vi två typer av kampsportpass, Strike samt Grappling, ledda av våra duktiga och erfarna kampsportsentustiaster John och Andre.

I anslutning till löparbanan ger vi dig chansen att testa roliga övningar och varierande träningsupplägg i form av Total Performance. Ett intensivt helkroppspass som garanterar mycket energi, svett och träningsglädje.

På Cardioavdelningen erbjuder vi Cardio Performance ett pulsbaserat pass där du som deltagare får låna ett pulsband. Ett pass för ALLA där du får chans att upptäcka ett nytt, riktigt roligt sätt att konditionsträna! Läs mer om de olika passtyperna nedan.

Ladda hem vår bokningsbara från App Store

HUR BOKAR MAN?
Schemat kan du se längst ner på sidan, där kan du som medlem enkelt logga in och boka dig på pass. Du kan även ladda hem och boka via vår App för iPhones.

BOKNINGSREGLER
– Bokning av klasser kan ske åtta dagar framåt och som senast 5 min innan passet börjar.
– Du kan ha upp till 6 passbokningar samtidigt.
– Avbokning skall ske senast 2 timmar innan passet börjar.
– Om du missar att avboka dig på tre klasser under en 30-dagarsperiod låses ditt konto under en månad.

PROBLEM MED INLOGGNING?
Om du inte får inloggningen att fungera så beror det mest troligen på att din e-postadress inte är kopplad till ditt medlemsskap. Detta åtgärdas genom att mejla info@umeaperformance.se och ange ditt personnummer och gällande mejladress så uppdaterar vi medlemsregistret så snabbt vi bara kan.

SAKNAR DU MEDLEMSSKAP OCH VILL BOKA ETT PASS?
Du som ännu inte tecknat medlemsskap har i mån av plats möjlighet att boka in dig på ett pass för 50 kr. Mejla till boka@umeaperformance.se med namn, personnummer, e-postadress och mobilnummer samt datum + tid du vill anmäla dig till.

sdr

Ett pulsbaserat pass där vi håller till på cardioavdelningen i gymmet och använder oss av cyklar och andra konditionsmaskiner. Alla deltagare får låna ett pulsband som kopplas upp till en skärm. Där kan du som deltagare se pulsprofilen för dagens pass samt din egen puls under hela passet.

Under passet guidas du av instruktören med målet att försöka följa den utstakade pulsprofilen. Riktigt rolig och givande konditionsträning som passar alla oavsett nivå!

Ett pass inspirerat från brasiliansk jiu-jitsu, brottning och mma. Vi kombinerar individuella-, par-, och kampövningar för att på ett roligt sätt få effektiv helkroppsträning. Passet är intensivt och utmanar både styrka, explosivitet, rörlighet, koordination och uthållighet. Kamp-momenten gör också att du drivs att ta i det lilla extra som annars kan vara svårt när man tränar på egen hand.

Man jobbar i par men du behöver inte tänka på att få med dig en träningskompis. Instruktören ser till att du får någon att träna med. Passet är 55 minuter långt och kommer att lanseras på schemat till hösten. Kan bokas av större grupper redan idag, vid intresse mejla boka@umeaperformance.se

IMG_0487Ett högintensivt kampsportsinspirerat pass bestående av slag- och sparktekniker på mittsar. Du behöver inga förkunskaper men passar framförallt dig som gillar effektiv och högintensiv träning.
Om ditt mål är att uppnå bättre kondition, rörlighet och explosivitet på ett roligt sätt är detta definitivt ett pass för dig!

Man jobbar i par men du behöver inte tänka på att få med dig en träningskompis. Instruktören ser till att du får någon att träna med. Passet är 55 minuter långt.

Intensiv helkroppsträning där du får utmana hela kroppen. Vi arbetar med olika spännande redskap som battlerops, Kettlebells, plintar, häckar, bollar, Tanks m.m. Passuppläggen varieras med chans att upptäcka nya roliga sätt att träna.

Passet är 40 minuter och passar så väl dig som gillar att träna hårt och ta ut dig, som dig som trivs att träna i grupp och vill ha allsidig helkroppsträning.