HÄLSOKONTROLLER

idxa1Våra hälsokontroller beställs av privatpersoner som vill ta del av sin aktuella hälsostatus likväl som av företag som vill erbjuda detta som en mervärdestjänst till sin personal. Hälsokontrollerna kan med fördel kombineras med konsultation och åtgärdsprogram i form av kost- & träningsupplägg eller stöd av personlig tränare.

Med hjälp av vår idrottsmedicinska utrustning så kan vi skräddarsy hälsotester utifrån arbetsmoment med syfte att nyttja resultaten som grund för skadeförebyggande insatser.

Via en DXA-scanner så kan vi bl.a. mäta din kropps bentäthet, Lean mass, fett, mängden viseralt fett samt din kropps beräknade energiförbrukning utan fysisk aktivitet. Med ett DXA-test så kan vi i tidigt skede upptäcka begynnande benskörhet, få ett bra utgångsvärde i energiförbrukning inför framtagande av kostprogram, se eventuell ojämn fördelning av muskelmassa mellan kroppshalvor likväl som att en hög nivå viseralt fett indikerar ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

Biodex balance SDBALANSTESTER, HJÄRNSKAKNINGAR
OCH REHABILITERING EFTER KORSBANDSOPERATION

Med hjälp av vår Biodex Balance SD så kan vi genomföra fallrisktester, balanstester efter hjärnskakningar likväl som rehabiliterande träning efter korsbandsoperationer. Resultaten från testerna jämförs med en omfattande referensdatabas likväl som med dina eventuellt tidigare genomförda tester.

VILL DU GENOMFÖRA ETT HÄLSOTEST?

Vi kan genomföra ett brett utbud av tester utifrån önskemål och de flesta finns bokningsbara här nedan. Vill du få en bred bild över hur din kropp mår så rekommenderar vi vårt paket Hälsotest Bas, ett prisvärt paket där vi kontrollerar längd, vikt, blodtryck, blodfetter, blodsocker samt genomför en rörelseanalys, ett cykeltest som uppskattar syreupptagningsförmågan och ett kroppskompositionstest. Bokning av tester kan ni göra här på vår webbplats. Om ni är en grupp som vill boka tester så ber vi er kontakta oss på tel 090-765 70 00 eller per e-post info@umeaperformance.se. Vi utför tester 7 dagar i veckan och kan vid överenskommelse även ske utanför tiderna i bokningskalendern.

NÅGRA AV VÅRA UTBILDADE TESTLEDARE
EdelPhoto-7764IMG_0494EdelPhoto-7691EdelPhoto-7743