Träna billigare på UPC som medlem i IBK Dalen

Som medlem i IBK Dalen så har du möjlighet att teckna rabatterade träningskort på UPC. Alla korten har 12 månaders bindningstid och ni kan välja mellan att betala kontant eller faktura för hela perioden, alternativt månadsvis via autogiro.

Aktiva spelare 13 år eller äldre

Spelarkort IBF/IBS Dalen: 250 kr/mån

Personligt kort som ger dig tillgång till gymmet på UPC under 12 mån samt STORA Hopp & Skoj fram till 2020-04-30.

Ej idrottsaktiva medlemmar

Guldkort: 399 kr/mån (20% rabatt)

Om ni har ett guldkort så kan ni hos UPC köpa till ett tvillingort för 250 kr/mån för en (1) familjemedlem/partner boende på samma adress. 

Familjeerbjudanden
Familjeguldkort: 899 kr/mån (100kr/mån i rabatt)

Ger guldkort till alla i familjen (13 år eller äldre) boende på samma adress. Familjemedlemmar yngre än 13 år får tillträde till STORA Hopp & Skoj fram till 2020-04-30.

UPC Floorball Center

Access till UPC Floorball Center är inte inkluderat i våra gymkort. Dagskort, månadskort eller årskort kan beställas i receptionen på UPC.

GULDKORT = kostnadsfri UPC-overall!

Så långt lagret räcker så delar vi ut 1st UPC overall till alla som beställer vårt GULDKORT. Beställer ni GULDKORT Familj så ingår två overaller.  Overallerna ser ut som på bilden, finns i storlekar från XS-XXL, och hämtas i receptionen på UPC där ni även kan prova er storlek. Överdelarna finns i svart, grönt, blått, rosa och orange.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAPKontant hela perioden vid uthämtning av kortFaktura hela perioden*Månadsvis autogiro - fyller i kontouppgifter vid uthämtning av kort

PROVTRÄNING INNAN KÖP AV MEDLEMSKAP?

Du betalar 150 kr för ett dagskort men vi ger dig motsvarande i rabatt om du sen väljer att teckna ett medlemsskap. Erbjudandet kan Ej kombineras med andra erbjudanden hos oss och medlemskapet måste tecknas inom 2 veckor från genomförd provträning för att rabatten ska lämnas. Spara kvittot!

MEDLEMSFÖRMÅNER

Alla medlemmar som har ett abonnemang med 12-mån bindningstid får rabatt på våra fys- & hälsotester likväl som på våra PT-tjänster. Ni kommer även att ha förtur vid anmälan till föreläsningar och utbildningar som kommer att arrangeras av UPC.

FRISKVÅRDSBIDRAG VIA JOBBET?

Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag för att förbättra hälsan bland sin personal och för att minska sjukskrivningskostnaderna. Vi kan i de flesta fall skicka en faktura direkt till din arbetsgivare som motsvarar ditt friskvårdsbidrag och sen reglera mellanskillnaden med dig månadsvis via autogiro. Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller på er arbetsplats. Är din arbetsplats ansluten till förmånsportalen Benify så kan du beställa våra tjänster direkt från den. Är ni anslutna till Actiway så kan vi debitera hela eller del av ditt friskvårdsbidrag den vägen.

FÖRETAGSAVTAL

Är ni flera på arbetsplatsen som vill träna på UPC? Be då din arbetsgivare kontakta oss gällande ett kollektivt företagsavtal. Utöver medlemsskap så kan vi hålla i utbildningar inom träning, friskvård, kost och hälsa. Vi kan även genomföra fys- och hälsotester eller sätta samman gruppträningspass specifikt för er arbetsplats. Kontakta oss på info@umeaperformance.se så kommer någon av våra coacher att kontakta er.

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE