RÄTT MEDLEMSKAP UTIFRÅN DINA BEHOV

Vårt vanligaste medlemskap är Guldkortet för 499 kr/mån. Om ni är två i hushållet så tecknar första personen ett guldkort och din partner/familjemedlem tecknar ett tvillingkort för 150 kr/mån, totalt 649 kr för två personer.

Om ni är fler än två i familjen som ska träna så väljer ni Guldkort familj för 899 kr/mån. Då har alla i familjen som är 13 år eller äldre access till vår träningsanläggning medan familjemedlemmar yngre än 13 år begränsas till STORA Hopp & Skoj.

Är du ensam i familjen som ska träna och du är i ålder 13-18 år så har vi årskort för 330 kr/mån. På samma vis om du är +60 år så har vi ett rabatterat årskort som ger er access till UPC dagtid under vardagar.

Är du ny på gymmet och är osäker på om det här är något för dig, eller om du bara vill prova på att träna på UPC under några månader, då ska ni välja vårt 3 mån kom-i-gång kort. I det medlemskapet har vi även inkluderat en PT-timme med en av våra instruktörer.

PASSA PÅ! KOSTNADSFRI UPC OVERALL!

Så långt lagret räcker så delar vi ut 1st UPC overall till alla som beställer vårt GULDKORT. Beställer ni GULDKORT Familj så ingår två overaller.  Overallerna ser ut enligt skissen, finns i storlekar från XS-XXL, och hämtas i receptionen på UPC där ni även kan prova er storlek.

ÖVERSIKT MEDLEMSKAP

Nedan har ni alla våra varianter av abonnemang och längst ner på sidan kan ni skicka in er beställning. Känner ni er osäker på vilket medlemskap ni ska teckna så kontakta då oss så försöker vi hjälpa er.

Guldkort
Pris: 499 kr/mån

Full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj med 12 mån bindningstid. Är du 18 år eller äldre så kan du kostnadsfritt välja till att få access till prestationscentrat dygnet runt. 

Tvillingkort Guld
Pris: 150 kr/mån

Om du har ett GULD kort så kan du köpa till 1 st tvillingkort till partner/familjemedlem boende i samma hushåll. 12 mån bindningstid.

Familjeårskort
Pris: 899 kr/mån

Ge hela familjen möjlighet till träning med 12 mån bindningstid. Familjemedlemmar 13 år och äldre får tillgång till både prestationscentrat och STORA Hopp & Skoj, medan de yngre barnen bara får tillgång till leklandet. Familjemedlemmar 18 år eller äldre kan kostnadsfritt välja till att få access till prestationscentrat dygnet runt. 

”Kom-i-gång” kortet 1499 kr

Ger dig full access till UPC under 3 månader inkl. 1st PT-timme. Om du är 18 år eller äldre har du tillgång till UPC dygnet runt. 13-18 år kan träna mellan 06.00-22.00. Medlemskapet inkluderar även STORA Hopp & Skoj alla dagar mellan 10.00-20.00. Kan tecknas max 1ggr/person

Silverkort
Pris 13-18 år: 330 kr/mån
Pris Student: 399 kr/mån

Här får du full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Passerkortet till gymmet ger access 06.00-22.00. 12 mån bindningstid

Seniorkort dag (+60 år)
Pris: 299 kr/mån

Här får du full tillgång till UPC mån-fre 06.00-16.00 (ej kvällar och helger). 12 mån bindningstid

20-kort
Pris: 2 000 kr

Full access under 20 tillfällen till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Kortet har en giltighetstid om 12 mån och klipp från kortet kan nyttjas av personer inom samma familj/sambos (ej grupper).

Månadskort
Pris: 1 050 kr

Full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj under 1 månad.

6-mån kort
Pris: 699 kr/mån

Full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj med 6 mån bindningstid.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAP
 Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten. Kontant för hela perioden vid uthämtning av kort Faktura för hela perioden En mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.

PROVTRÄNING INNAN KÖP AV MEDLEMSKAP?

Du betalar 150 kr för ett dagskort men vi ger dig motsvarande i rabatt om du sen väljer att teckna ett medlemsskap. Erbjudandet kan Ej kombineras med andra erbjudanden hos oss och medlemskapet måste tecknas inom 2 veckor från genomförd provträning för att rabatten ska lämnas. Spara kvittot!

MEDLEMSFÖRMÅNER

Alla medlemmar som har ett abonnemang med 12-mån bindningstid får rabatt på våra fys- & hälsotester likväl som på våra PT-tjänster. Ni kommer även att ha förtur vid anmälan till föreläsningar och utbildningar som kommer att arrangeras av UPC.

FRISKVÅRDSBIDRAG VIA JOBBET?

Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag för att förbättra hälsan bland sin personal och för att minska sjukskrivningskostnaderna. Vi kan i de flesta fall skicka en faktura direkt till din arbetsgivare som motsvarar ditt friskvårdsbidrag och sen reglera mellanskillnaden med dig månadsvis via autogiro. Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller på er arbetsplats.

FÖRETAGSAVTAL

Är ni flera på arbetsplatsen som vill träna på UPC? Be då din arbetsgivare kontakta oss gällande ett kollektivt företagsavtal. Utöver medlemsskap så kan vi hålla i utbildningar inom träning, friskvård, kost och hälsa. Vi kan även genomföra fys- och hälsotester eller sätta samman gruppträningspass specifikt för er arbetsplats. Kontakta oss på info@umeaperformance.se så kommer någon av våra coacher att kontakta er.

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE