Dagskort
Pris: 150 kr

Full access under en dag till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Passa på att träna medan resten av familjen besöker vårt lekland. 

5-kort
Pris: 600 kr

Full access under 5 dagar till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Kortet har en giltighetstid om 12 mån

20-kort
Pris: 2 000 kr

Full access under 20 dagar till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Kortet har en giltighetstid om 12 mån

Månadskort
Pris: 1 050 kr

Full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj under 1 månad.

”Kom-i-gång” kortet 1499 kr

Ger dig full access till UPC under 3 månader inkl. 1st PT-timme. Om du är 18 år eller äldre har du tillgång till UPC dygnet runt. 13-18 år kan träna mellan 06.00-22.00. Medlemskapet inkluderar även STORA Hopp & Skoj alla dagar mellan 10.00-20.00. Kan tecknas max 1ggr/person

6-mån kort
Pris: 699 kr/mån

Full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj med 6 mån bindningstid.

Guldkort
Pris: 499 kr/mån

Full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj med 12 mån bindningstid. Är du 18 år eller äldre så kan du kostnadsfritt välja till att få access till prestationscentrat dygnet runt. 

Tvillingkort Guld
Pris: 150 kr/mån

Om du har ett GULD kort så kan du köpa till 1 st tvillingkort till partner/familjemedlem boende i samma hushåll. 12 mån bindningstid.

Familjeårskort
Pris: 899 kr/mån

Ge hela familjen möjlighet till träning med 12 mån bindningstid. Familjemedlemmar 13 år och äldre får tillgång till både prestationscentrat och STORA Hopp & Skoj, medan de yngre barnen bara får tillgång till leklandet. Familjemedlemmar 18 år eller äldre kan kostnadsfritt välja till att få access till prestationscentrat dygnet runt. 

Silverkort
Pris 13-18 år: 330 kr/mån
Pris Student: 399 kr/mån

Här får du full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Gäller under våra bemannade öppettider. 12 mån bindningstid

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAP
 Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten. Kontant för hela perioden vid uthämtning av kort Faktura för hela perioden En mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.

PROVTRÄNING

Om du vill känna på ett träningspass på UPC innan du blir medlem så kan du skriva upp dig för provträning. Du betalar som vanligt för ett dagskort men vi ger dig  en rabatt motsvarande priset för dagskortet om du sen väljer att teckna ett medlemsskap. Erbjudandet kan Ej kombineras med andra erbjudanden hos oss och medlemskapet måste tecknas inom 1 månad från genomförd provträning för att rabatten ska lämnas. Anmälan till provträning sker i receptionen.

MEDLEMSFÖRMÅNER

Alla medlemmar som har ett abonnemang med 12-mån bindningstid får rabatt på våra fys- & hälsotester likväl som på våra PT-tjänster. Ni kommer även att ha förtur vid anmälan till föreläsningar och utbildningar som kommer att arrangeras av UPC.

FRISKVÅRDSBIDRAG VIA JOBBET?

Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag för att förbättra hälsan bland sin personal och för att minska sjukskrivningskostnaderna. Vi kan i de flesta fall skicka en faktura direkt till din arbetsgivare som motsvarar ditt friskvårdsbidrag och sen reglera mellanskillnaden med dig månadsvis via autogiro. Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller på er arbetsplats.

FÖRETAGSAVTAL

Är ni flera på arbetsplatsen som vill träna på UPC? Be då din arbetsgivare kontakta oss gällande ett kollektivt företagsavtal. Utöver medlemsskap så kan vi hålla i utbildningar inom träning, friskvård, kost och hälsa. Vi kan även genomföra fys- och hälsotester eller sätta samman gruppträningspass specifikt för er arbetsplats. Kontakta oss på info@umeaperformance.se så kommer någon av våra coacher att kontakta er.

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE