Loading...
Medlemskap 2018-12-16T23:41:19+00:00

Rätt medlemskap utifrån dina behov

Att träna på UPC kostar 499 kr/mån och väljer du att binda ditt medlemsskap på 12 månader så kan du köpa till ett extra medlemsskap till familjemedlem boende på samma adress för endast 150 kr/mån (tvillingkort). Om alla i familjen vill träna hos oss så är prislappen 899 kr/mån.

Om du inte vill binda dig så kan du välja vårt Guldkort utan bindningstid (Guldkort FRI), men då tillkommer en startkostnad om 249kr och det går ej att kombinera med tvillingkort.

Är du i ålder 13-18 år så har vi årskort för 330 kr/mån, är du student så är priset 399 kr/mån och har du passerat 60 år och nöjer dig med att träna dagtid under vardagar så är priset 299 kr/mån. Dessa tre varianter kan ej kombineras med tvillingkort.

”KOM I GÅNG”-KORTET

Är du ny på gymmet och är osäker på om det här är något för dig, eller om du bara vill prova på att träna på UPC under några månader, då ska ni välja vårt ”kom i gång”-kort som gäller under 3 månader. Ni får full tillgång till UPC, dygnet runt, samt att det ingår 1 st PT-tillfälle.

PT + GULDKORT

Om du vill ha regelbunden hjälp av en av våra personliga tränare så ingår ett GULD-kort i 3 mån för varje paket om 10 träffar du beställer. Läs mer om det här.

FRISKVÅRDSBIDRAG VIA DIN ARBETSGIVARE?

Många företag erbjuder friskvårdsbidrag till sina anställda som tränar på gym. Beroende på vilka regler som gäller på ert företag så kan vi antingen skriva ut ett underlag som du lämnar till arbetsgivaren eller så kan vi fakturera arbetsgivaren direkt. Vi är även anslutna till förmånsportalerna Benify (nyttjas i Umeå av bl.a. Volvo) och Actiway (nyttjas i Umeå av bl.a. Posten), vilka används av flera företag för administrering av friskvårdsbidrag. Om du har Umeå Kommun som arbetsgivare så kan du läsa mer här.

GULDKORT = kostnadsfri UPC-overall!

Så långt lagret räcker så delar vi ut 1st UPC overall till alla som beställer vårt GULDKORT. Beställer ni GULDKORT Familj så ingår två overaller.  Overallerna ser ut som på bilden, finns i storlekar från XS-XXL, och hämtas i receptionen på UPC där ni även kan prova er storlek. Överdelarna finns i svart, grönt, blått, rosa och orange.

Guldkort FRI
Pris: 499 kr/mån

Full tillgång till UPC utan bindningstid och med 1 kalendermånads uppsägningstid. Startkostnad om 249 kr tillkommer. Kräver betalningsform Autogiro. Är du 18 år eller äldre så kan du kostnadsfritt välja till att få access till prestationscentrat dygnet runt. 

Guldkort
Pris: 499 kr/mån

Full tillgång till UPC med 12 mån bindningstid. Är du 18 år eller äldre så kan du kostnadsfritt välja till att få access till prestationscentrat dygnet runt. 

Tvillingkort Guld
Pris: 150 kr/mån

Om du har ett GULD kort så kan du köpa till 1 st tvillingkort till partner/familjemedlem boende i samma hushåll. 12 mån bindningstid krävs på både Guld-kort och tvillingkort.

Familjeårskort
Pris: 899 kr/mån

Ge hela familjen möjlighet till träning med 12 mån bindningstid. Familjemedlemmar 13 år och äldre får tillgång till både prestationscentrat och STORA Hopp & Skoj, medan de yngre barnen bara får tillgång till leklandet. Familjemedlemmar 18 år eller äldre kan kostnadsfritt välja till att få access till prestationscentrat dygnet runt. 

”Kom-i-gång” kortet 1499 kr

Ger dig full access till UPC under 3 månader inkl. 1st PT-timme. Om du är 18 år eller äldre har du tillgång till UPC dygnet runt. 13-18 år kan träna mellan 06.00-22.00. Medlemskapet inkluderar även STORA Hopp & Skoj alla dagar mellan 10.00-20.00.

Silverkort
Pris 13-18 år: 330 kr/mån
Pris Student: 399 kr/mån

Här får du full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Passerkortet till gymmet ger access 06.00-22.00. 12 mån bindningstid

20-kort
Pris: 2 000 kr

Full access under 20 tillfällen till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj. Kortet har en giltighetstid om 12 mån och klipp från kortet kan nyttjas av personer inom samma familj/sambos (ej grupper).

Månadskort
Pris: 1 050 kr

Full tillgång till både vårt prestationscenter och STORA Hopp & Skoj under 1 månad.

Seniorkort dag (+60 år)
Pris: 299 kr/mån

Här får du full tillgång till UPC mån-fre 06.00-16.00 (ej kvällar och helger). 12 mån bindningstid

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAP
Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.Kontant för hela perioden vid uthämtning av kortFaktura för hela periodenEn mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.

PROVTRÄNING INNAN KÖP AV MEDLEMSKAP?

Du betalar 150 kr för ett dagskort men vi ger dig motsvarande i rabatt om du sen väljer att teckna ett medlemsskap. Erbjudandet kan Ej kombineras med andra erbjudanden hos oss och medlemskapet måste tecknas inom 2 veckor från genomförd provträning för att rabatten ska lämnas. Spara kvittot!

MEDLEMSFÖRMÅNER

Alla medlemmar som har ett abonnemang med 12-mån bindningstid får rabatt på våra fys- & hälsotester likväl som på våra PT-tjänster. Ni kommer även att ha förtur vid anmälan till föreläsningar och utbildningar som kommer att arrangeras av UPC.

FRISKVÅRDSBIDRAG VIA JOBBET?

Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag för att förbättra hälsan bland sin personal och för att minska sjukskrivningskostnaderna. Vi kan i de flesta fall skicka en faktura direkt till din arbetsgivare som motsvarar ditt friskvårdsbidrag och sen reglera mellanskillnaden med dig månadsvis via autogiro. Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller på er arbetsplats. Är din arbetsplats ansluten till förmånsportalen Benify så kan du beställa våra tjänster direkt från den. Är ni anslutna till Actiway så kan vi debitera hela eller del av ditt friskvårdsbidrag den vägen.

FÖRETAGSAVTAL

Är ni flera på arbetsplatsen som vill träna på UPC? Be då din arbetsgivare kontakta oss gällande ett kollektivt företagsavtal. Utöver medlemsskap så kan vi hålla i utbildningar inom träning, friskvård, kost och hälsa. Vi kan även genomföra fys- och hälsotester eller sätta samman gruppträningspass specifikt för er arbetsplats. Kontakta oss på info@umeaperformance.se så kommer någon av våra coacher att kontakta er.

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE