Vilket medlemskap passar dig bäst

Vårt vanligaste medlemsskap på UPC är vårt Guldkort med 12 månaders bindningstid. Det kostar 499 kr/mån och ger dig möjligheten att köpa till ett extra medlemsskap till en familjemedlem boende på samma adress för endast 250 kr/mån (tvillingkort). Med vårt familjekort kan alla i er familj träna för 999 kr/mån.

Om du inte vill binda dig så kan du välja vårt Guldkort utan bindningstid (Guldkort FRI) för 549 kr/mån, men då tillkommer även en startkostnad om 249 kr och det går ej att kombinera med tvillingkort.

Är du i ålder 13-18 år så har vi årskort för 330 kr/mån, är du student så är priset 399 kr/mån och har du passerat 60 år och nöjer dig med att träna dagtid under vardagar så är priset 299 kr/mån. Dessa tre varianter kan ej kombineras med tvillingkort.

MEDLEMSSKAP MED KORTARE BINDNINGSTID

Är du ny på gymmet och är osäker på om det här är något för dig, eller om du bara vill prova på att träna på UPC under några månader, så rekommenderar vi vårt 3 månader ”kom i gång”-kort. Ni får full tillgång till UPC, dygnet runt, samt att det ingår 1 st PT-tillfälle.

PT + GULDKORT

Om du vill ha regelbunden hjälp av en av våra personliga tränare så ingår ett GULD-kort i 3 mån för varje paket om 10 träffar du beställer. Läs mer om det här.

Guldkort FRI
549 kr/mån

Full tillgång till UPC utan bindningstid och med 2 månaders uppsägningstid. Startkostnad: 249 kr. Kräver betalningsform Autogiro.

Guldkort
499 kr/mån

Full tillgång till UPC med 12 mån bindningstid. Betalningsform autogiro. Ingen startkostnad. Tvillingkort kan köpas till med detta medlemsskap

Guldkort
6700 kr/år

Full tillgång till UPC med 12 mån bindningstid. Förskottsbetalning 12 mån. Tvillingkort kan köpas till med detta medlemsskap

Tvillingkort
250 kr/mån

Ett extra medlemsskap för 1 st familjemedlem boende i samma hushåll. 12 mån bindningstid krävs på både Guld-kort och tvillingkort.

Familjeårskort
999 kr/mån

Medlemsskap till alla i familjen som bor i samma hushåll. 12 mån bindningstid. Hopp & Skoj kort till de under 13 år.

”Kom-i-gång”
2499 kr

Ger dig full access till UPC under 3 månader inkl. 3 st PT-timmar med personlig tränare.

3 mån Guldkort
1850 kr

Ger dig full access till UPC under 3 månader

Silverkort 13-18 år
330 kr/mån

Full tillgång till UPC. Månadsvis autogiro eller förskott 12 mån. 12 mån bindningstid

Silverkort Student
399 kr/mån

Full tillgång till UPC. Månadsvis autogiro eller förskott 12 mån. 12 mån bindningstid. Kan ej kombineras med tvillingkort

Seniorkort Dag (+65år)
399 kr/mån

Full tillgång till UPC mån-fre 06.00-16.00, ej helger. 12 mån bindningstid. Kan ej kombineras med tvillingkort

20-kort
Pris: 2 000 kr

Full access till UPC under 20 tillfällen. Kortet är personligt för dygnet-runt-access medans Ej personliga 20-kort kan bara nyttjas under bemannade tider. Giltigt 12 mån.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAP
Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.Kontant för hela perioden vid uthämtning av kortFaktura för hela periodenEn mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.

PROVTRÄNING INNAN KÖP AV MEDLEMSKAP?

Du betalar 150 kr för ett dagskort men vi ger dig motsvarande i rabatt om du sen väljer att teckna ett medlemsskap. Erbjudandet kan Ej kombineras med andra erbjudanden hos oss och medlemskapet måste tecknas inom 2 veckor från genomförd provträning för att rabatten ska lämnas. Spara kvittot!

MEDLEMSFÖRMÅNER

Alla medlemmar som har ett abonnemang med 12-mån bindningstid får rabatt på våra fys- & hälsotester likväl som på våra PT-tjänster. Ni kommer även att ha förtur vid anmälan till föreläsningar och utbildningar som kommer att arrangeras av UPC.

FRISKVÅRDSBIDRAG VIA JOBBET?

Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag för att förbättra hälsan bland sin personal och för att minska sjukskrivningskostnaderna. Vi kan i de flesta fall skicka en faktura direkt till din arbetsgivare som motsvarar ditt friskvårdsbidrag och sen reglera mellanskillnaden med dig månadsvis via autogiro. Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller på er arbetsplats. Är din arbetsplats ansluten till förmånsportalen Benify så kan du beställa våra tjänster direkt från den. Är ni anslutna till Actiway så kan vi debitera hela eller del av ditt friskvårdsbidrag den vägen.

FÖRETAGSAVTAL

Är ni flera på arbetsplatsen som vill träna på UPC? Be då din arbetsgivare kontakta oss gällande ett kollektivt företagsavtal. Utöver medlemsskap så kan vi hålla i utbildningar inom träning, friskvård, kost och hälsa. Vi kan även genomföra fys- och hälsotester eller sätta samman gruppträningspass specifikt för er arbetsplats. Kontakta oss på info@umeaperformance.se så kommer någon av våra coacher att kontakta er.

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE