TA HJÄLP AV VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

Vi erbjuder expertis inom träning och hjälper ett brett spektrum av personer, allt från ungdomar, vuxna, seniorer, nyblivna föräldrar, idrottare till personer som vill ta sin träning till nästa nivå. Till vårt förfogande har vi en välutbildad personalstyrka med gediget kunnande inom kost, träning och hälsa, vilket garanterar en hög kvalitet på de tjänster vi erbjuder.

HUR GÅR DET TILL?

När ni tar steget och bokar ett PT-paket på UPC så kommer vi vid första mötet börja med en konsultation där vi går igenom vad du vill uppnå och säkerställer att målen speglar den insats i form av träning och eventuella livsstilsförändringar som du är beredd att lägga ner. Därefter genomför vi tester som tillsammans med uppsatta mål lägger grunden till ett personligt träningsprogram som vi kommer att jobba efter. Vanliga mål som sätts kan vara att få bort smärta, få bättre hållning, gå ner i vikt, bli jämnstark på båda kroppshalvorna, förbättra lyftteknik, förbättra prestation, skapa en långsiktig rutin att träna eller försöka bli av med Typ 2 diabetes.

PT I GRUPP

Vi erbjuder även PT-duo om ni är två som vill köra samtidigt, likväl som PT Small Group Training om ni är tre personer eller fler, t.ex. ett arbetslag, ett kompisgäng, en föräldragrupp, etc.

TRÄNINGSKORT INGÅR

Om du inte redan är medlem hos oss så ingår ett 3 mån träningskort för varje nivå om 10 st PT-tillfällen som du köper. Det ger dig möjlighet att även träna på egen hand mellan passen med din personliga tränare.

Tjänst Tillfällen Pris Träningskort ingår?
PT-intro** 3 1 500kr
PT+10 10 7 500 kr 3 mån
PT+20 20 14 000 kr 6 mån
PT+30 30 19 500 kr 9 mån
PT+40 40 24 000 kr 12 mån
PT+duo intro** 3 2 500 kr
PT+duo 10 10 12 000 kr  3 mån
PT+duo 20 20 22 400 kr  6 mån
PT+duo 30 30 31 200 kr  9 mån
PT+duo 40 40 38 400 kr  12 mån
PT-grupp (3-5 pers) Begär offert Begär offert  –

Samtliga PT-pass beräknas vara totalt 55 minuter inkl träning och konsultation
**Får endast bokas en gång

ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi erbjuder även lagträningar med instruktör likväl som träningsplanering för grupper över en period om minst 10 veckor. För mer info om dessa tjänster, vänligen kontakta någon av våra coacher.

INTRESSEANMÄLAN

Om du är intresserad av PT-tjänster så kan ni fylla i en intresseanmälan här nedan så kontaktar vi er så snart som möjligt. Är det en specifik coach du vill kontakta så kan du klicka på deras foto för att mejla dem direkt.

KONTAKTFORMULÄR


    Den PT som UPC anser bäst lämpad utifrån mina målJohn GröntvedtAndré BrännströmMatilda Fjellborg