Kom igång med din seniorträning på UPC

Är du en senior som är redo att investera tid och pengar i din hälsa och ditt eget välbefinnande? Då rekommenderar vi vår seniorträning med guldkant där vi mixar hälsotester, föreläsningar, 100% instruktörsledda träningspass, gemensamt fika efter varje träningspass samt uppföljande hälsotester inför säsongsavslutningen .

Vår seniorträning har genomförts under tre säsonger och vår uppföljning visar att gruppen som helhet blivit starkare, lättare, förbättrat konditionen och kraftigt förbättrat balansen. Deltagarna har själva skattat att de nu har mer ork på fritiden och mår bättre samtidigt som mängden mediciner har minskat.

Nu är det hög tid att anmäla sig till uppstarten för säsong 2021/2022 som startar v38 (20:e september 2021). Intresset har varit stort att komma igång igen efter ett alldeles för långt uppehåll pga. pandemin. Då i stort sett alla våra tidigare seniordeltagare valt att fortsätta till hösten så har vi ett fåtal lediga platser i befintliga grupper, men vår ambitionen är att välkomna nya seniorer och lägga grunden för två nya grupper från hösten. Är du en av dem?

Vårt upplägg för seniorträning

Träningsperioden sträcker sig från september till maj. Vi har öppet intag under hela perioden. Beroende på när du ansluter så blir det mellan 6-9 månader träning där du två gånger per vecka tränar i grupp med andra seniorer under ledning av våra coacher. Vi inleder träningsperioden med tester där vi bland annat mäter styrka i ben och överkropp, balans och kondition. Alla testerna är anpassade för seniorer. I slutet av perioden så avslutar vi med uppföljande tester vilka då förhoppningsvis ska visa att din kropp mår bättre och att du orkar mer.

Varje träningspass avslutas i serveringen på Umeå Performance Center där ni bjuds på kaffe/te och smörgås, vilket inkluderas i deltagaravgiften.

Vad kostar det?

Priset för att vara med i gruppen är 850 kr/mån med en kortaste avtalstid om 6 månader. Utöver de 52-76 st träningspassen med instruktör så ingår även ett medlemsskap hos UPC som ger dig tillgång till vår anläggning 7 dagar i veckan under hela perioden, vilket möjliggör för extraträningar på egen hand om du så önskar. Som medlem i vår seniorgrupp så får du även möjlighet att teckna ett sommarkort för juni-augusti till extra förmånligt pris. Alla deltagare får även en vattenflaska.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Ange då även om du har önskemål att ingå i någon av våra befintliga grupper, t.ex. ifall du har någon bekant som är i den gruppen. Inom några dagar efter anmälan så får du en bekräftelse av oss med mer info och när det närmar sig uppstart så kommer ytterligare information från oss.

Vill du hellre träna själv och är +65 år?

Om du hellre föredrar att träna fritt i vår träningsanläggning så har vi medlemskapet Seniorkort dag för dig som fyllt 65 år. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna så ofta du vill måndag-fredag mellan kl 06.00-16.00. Medlemsformen ger ej access till träning kvällar eller helger. Priset är 399 kr/mån (4788kr/år) och medlemskapet löper under 12 månader. I medlemskapet ingår en kostnadsfri genomgång av utrustningen på gymmet där vi visar dig hur maskinerna fungerar och hur de ska användas. Om ni vill ha mer hjälp och stöd så rekommenderar vi att ni köper till vårt PT-intro (3 st tillfällen) för 1500 kr, alt. 2500 kr om ni är 2 st. Vi genomför då enklar tester,  sätter samman ett träningsprogram och hjälper dig/er att komma igång med träningen. Seniorkort dag beställer ni bland våra övriga gymkort.

Anmälningsformulär
Seniorträning med Guldkant 2021/2022
    Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.Kontant för hela perioden vid uthämtning av kortFaktura för hela periodenSeniorträning med guldkant: 1700 kr kontant och 850kr/mån på autogiro.En mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.