Att städa på UPC innebär lite större utmaningar än på andra arbetsplatser. Du kommer att gå mellan 10-15 km per arbetsdag, köra skurmaskin, borstmaskin och städvagn. Skura 12 toaletter, 4 duschutrymmen och ca 300 skåp. Utöver detta ska maskiner, vikter, stänger, cyklar, roddar, stakmaskiner och övriga redskap rengöras. Soptunnor ska tömmas och pappershanddukar ska fyllas på. Börjar lagret sina så beställer du hem det som behövs.

Till din hjälp har du bra maskiner och arbetsredskap.

Arbetstider

Du jobbar som regel vardagar 07.00-16.00, men periodvis kan det förekomma visst arbete kvällar och helger. Tjänsten är heltid med månadslön. 6 mån provanställning.

Kravbild på dig som söker

B-körkort är ett krav likväl som datavana för inköp. Du ska även kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift. I övrigt väger personlig lämplighet tungt likväl som vår bedömning om du kommer att fixa uppgiften.

Ansökan och tillsättning

Förutsättningarna är tydliga. Är du redo att anta utmaningen? Skicka in din ansökan till Johan.asberg@upc.se så snart som möjligt.

Vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten tillsätts direkt vi hittar rätt. Förhoppningen är att du som söker kan börja jobba från 1 juni.