Mycket roligare för hela familjen

STORA Hopp & Skoj är Sveriges största uppblåsbara träningsanläggning för vuxna/lekland för barn och helt unikt i sitt slag. Vi har fyllt 3300 kvm med gymnastikmattor och mängder av häftiga attraktioner, noga utvalda för att stimulera till fysisk aktivitet. Hoppborgar i olika former och storlekar, korta (36m) och långa (150m, Sveriges längsta) hinderbanor, labyrinter, wipe-out bana, gigantiska hoppmattor, boxning, romersk brottning, gladiatorkamp, rutschkanor, limbo, bungyrun och mycket mer. En upplevelse för hela familjen som garanterat lockar till en dusch när ni är klar.

HoS-glatt-o

Det glada ansiktet här ovan är vår symbol för att träning ska vara roligt, och för att göra det ännu roligare så har du som medlem hos UPC fri access till just STORA Hopp & Skoj. Detta gäller även ni som köper dagskort till vårt prestationscentrum.STORA Hopp & Skoj har en egen webbplats, vilken ni hittar på www.hopposkoj.se. Där hittar ni all nödvändig info och foton på de flesta attraktionerna.

Se filmen nedan så får ni en känsla vad Hopp & skoj erbjuder

Det är ej tillåtet att ha skor inne i lokalen och det är ett krav att ni har sockar på fötterna under hela vistelsen. Förtäring av mat & dryck får endast ske i anslutning till kafeterian. Alla besökare ska bära det armband som ni får i samband med att ni betalar entré till leklandet. Detta gäller även er med säsongskort som får ert dagsaktuella armband vid varje besökstillfälle. Totalt förbud mot att nyttja hoppattraktionerna på ett vis som de inte är tilltänkta för, t.ex att klättra på väggarna eller taken likväl som att försöka hoppa från en hoppborg till en annan. Vi äger rätten att avvisa besökare som inte följer våra regler likväl som äventyrar sin egen eller annans säkerhet. Utlagda skyddsmattor får inte flyttas. Fullständiga regler finns tydligt uppsatta på väggen innan ni kommer in i leklandet.

I anslutning till varje attraktion finns en roll-Up med gällande regler, vilket bl.a. beskriver hur många som får leka i attraktionen samtidigt. Vissa attraktioner är avsedd för de yngsta barnen och får bara nyttjas av äldre barn om inga barn i avsedd ålder är där för stunden. Du som medföljande vuxen ansvarar för att dina barn känner till alla regler.
Det är Konsumentverket som har tillsyn av lekland och när det gäller uppblåsbara attraktioner så regleras säkerhetskraven av standarden SS-EN 14960:2013. Denna standard följer vi till fullo och alla våra hoppborgar har de certifikat som krävs. Vi har dock valt en betydligt högre säkerhetsnivå än vad standarden kräver och har bl.a. införskaffat 2400 m2 skyddsmattor som täcker golvet mellan attraktionerna.

KOLLEKTIV OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING
Ä
ven om de flesta barn är försäkrade dygnet runt via skolans olycksfallsförsäkring så har vi tecknat en kollektiv olycksfallsförsäkring i samarbete med Länsförsäkringar, vilken gäller för alla våra besökare. Ta kontakt med personalen i kassan på Hopp & Skoj om olyckan skulle vara framme.

GÅ TILL WWW.HOPPOSKOJ.SE FÖR MER INFO!