Vi erbjuder magiska förutsättningar till träning

Som medlem på UPC så får ni tillgång till en unik anläggning som inspirerar till träning och som är byggd utifrån att erbjuda bästa möjliga förutsättningar oavsett ålder och ambitionsnivå. Med avdelningar för styrka, olympiska lyft, kondition, cross training, funktionell träning, friidrott och hela 315 kvm med judomattor för stretching, rörlighet och kampsport så ger vi dig alla möjligheter till varierad träning efter dina behov och intressen.

Vi har införskaffat mängder av utrustning framtagna för att främja prestation, samtidigt som vi dimensionerat antalet för att kunna ta emot stora grupper som kör koncentrerad träning utan att det ska störa övriga medlemmar.

Hos oss är det rent, snyggt, ordning och reda, fräscha omklädningsrum, kompetent och trevlig personal, god uppsyn över anläggningen vilket skapar trygghet, öppna ytor utan trängsel och ett brett utbud av utrustning av högsta kvalitet som skapar korta väntetider. Det gröna konstgräset i kombination med ljussättning levererar en utomhuskänsla inomhus, vilket är väl lämpat för våra breddgrader.

Ny teknik
Oavsett var i vår 7000 kvm stora anläggning som ni befinner er så finns täckning för Activio Fitness pulssystem. Pulsband finns tillgängliga för såväl hyra som köp. Hela anläggningen har Wi-fi täckning och ett stort antal skärmar som förmedlar information till besökare likväl som realtidsresultat vid tester och träningar. Som medlem kan du även kostnadsfritt nyttja våra väggmonterade intervallklockor ifall ni är en grupp som tränar tillsammans.

Gruppträning
Vi erbjuder flera varianter av gruppträningspass som är kostnadsfria för dig som medlem.

Experter inom träning
Vår personal är experter inom träning och till vår hjälp har vi ett helt labb fyllt med datauppkopplad idrottsmedicinsk utrustning som används för fys-, prestations- & hälsotester. Vi kan hjälpa er att nå era mål, men kom ihåg att det är ni som måste göra jobbet.

Medlemsförmåner
Som medlem har du 10% rabatt på alla våra tester i Sport Science Lab samt vid köp av pass med våra PT:s. Du har även förtur och rabatterat pris till bokningar av utbildningar och föreläsningar som sker i vår regi. Tecknar du dig för vårt GULD-kort så ingår även en UPC-overall utan extra kostnad.

Har du funderingar?
Om det är något du undrar över så tveka inte att kontakta oss på info@umeaperformance.se eller ring 090-765 70 00. Anläggningen gör sig dock mest rättvis vid ett besök på plats så sväng gärna förbi oss på Rälsvägen 7 så ger vi er en guidad rundtur.