Magiska förutsättningar till träning

När vi designade UPC så försökte vi skapa något unikt där vi tog det bästa från flera olika anläggningar runt om i världen. Resultatet blev fantastiskt, en anläggning som i vårt tycke erbjuder allt! Anläggningen stimulerar till träning och det gröna konstgräset tillsammans med ljussättning levererar en utomhuskänsla inomhus, vilket lämpar sig väl för våra breddgrader.

Vårt performance center har avdelningar för styrka, olympiska lyft, kondition, cross training, funktionell träning,  friidrott och hela 300 kvm med judomattor för stretching, rörlighet och kampsport. Vi har införskaffat mängder av utrustning framtagna för att främja prestation, samtidigt som vi dimensionerat mängden av utrustning för att kunna ta emot stora grupper som kör koncentrerad träning utan att det ska störa övriga medlemmar.

Anläggningen är designad utifrån en amerikansk studie som analyserat varför medlemmar avslutar medlemskap på träningsanläggningar. Hos oss är det därför rent och snyggt, ordning och reda, fräscha omklädningsrum, kompetent och trevlig personal, god uppsyn över anläggningen som skapar trygghet, öppna ytor utan trängsel och ett brett utbud av utrustning som skapar korta väntetider.

Målgrupper
En stor del av våra medlemmar är aktiva idrottare med en härlig mix av ungdomar, föräldrar, seniorer och vanliga motionärer. Vi vill erbjuda bästa möjliga stöd och förutsättningar utifrån varje individs förutsättningar och ambitionsnivå, oavsett om det handlar om att må bra, komma i form eller om ni strävar efter prestationsutveckling.

Ny teknik
Oavsett var i vår 7000 kvm stora anläggning som ni befinner er så finns täckning för Activio Fitness pulssystem. Pulsband finns tillgängliga för såväl hyra som köp. Anläggningen har även ett stort antal skärmar för att förmedla information till besökare likväll som realtidsresultat vid tester och träningar. Hela anläggningen har försetts med Wi-fi täckning med en samlad kapacitet om 10GE.

Sport Science Lab
Mitt i träningsanläggningen så har vi vår lab där vi kan genomföra fys-, prestations- & hälsotester. Våra coacher är utbildade och har erfarenheten som krävs för att genomföra de typer av tester vi erbjuder.

Sociala medier
Besök oss på facebook eller Instagram för löpande information om aktiviter på anläggningen. Om ni på sociala medier söker på vår hashtag #umeaperformance eler adress Rälsvägen 7, 901 32 Umeå så får ni upp en hel del foton från besökare till UPC.