MOTION, HÄLSA OCH PRESTATION

UPC är en av Sveriges modernaste träningsanläggningar där vi erbjuder bästa möjliga förutsättningar till fysisk aktivitet i en nytänkande och stimulerande miljö. Oavsett om ni trivs bäst med fria vikter, maskiner för kondition eller styrka, kampsport, Cross training eller funktionell träning så har vi ytorna för dig.

UPC har en härlig mix från juniorer till seniorer och motionärer till elitidrottare. Vi erbjuder gruppträning i olika former, seniorträning, personlig träning, avancerade fys- och hälsotester och hos oss tränar många av Umeås idrottslag. Välkommen att träna på dina villkor – oavsett när på dygnet det passar. LÄS MER OM ATT TRÄNA PÅ UPC

BLI MEDLEM REDAN IDAG – KLICKA HÄR FÖR ALLA VÅRA MEDLEMSKAP!

HÄNG MED! SNABB RUNDVISNING AV UPC

Få en känsla av vad vårt performance center har att erbjuda! Sväng gärna förbi på en riktig rundtur så kan vår personal berätta mer vad all utrustning används till

SE VIDEO

UPC-X, CORE, ALL-OUT, CARDIO ETC…

Gruppträning är ett vanligt inslag på UPC och du som medlem bokar enkelt in dig på ett pass via vår app eller via din inloggning till vårt gruppträningsschema. Är du inte medlem så kan du boka in dig på ett pass genom att mejla dina kontaktuppgifter till boka@umeaperformance.se.

LÄS MER HÄR

DE SENASTE INLÄGGEN FRÅN VÅR INSTAGRAM

VO2MAX, LAKTATTRÖSKEL, BIODEX, 1080 SPRINT, ETC

I vårt Sport Science Lab genomför vi avancerade fys- och hälsotester på uppdrag av medlemmar, motionärer, elitidrottare och privata vårdgivare. Utvärdera styrkeförhållanden för att minska risken för skador, testa din laktatröskel för att optimera din konditionsträning eller utvärdera snabbhet och riktningsförändringar. Läs mer om de vanligaste testerna vi genomför.

LÄS MER HÄR

FRISKVÅRDSAVTAL MED UMEÅ KOMMUN!

UPC är en av de anläggningar där Umeå Kommuns ca 10.000 anställda kan teckna ett träningskort till ett mycket fördelaktigt pris där kostnaden regleras som ett månatligt löneavdrag. Mycket fördelaktigt för dig som anställd. Läs mer hur du beställer här!

BLI MEDLEM OCH FÅ TILLGÅNG TILL UPC DYGNET RUNT!

Vi har ett brett utbud av medlemsskap med olika bindningstider och medlemsformer. Populärast är vårt GULD-kort som ger möjligheten att uppgradera med ett rabatterat tvillingkort till familjemedlem boende på samma adress. Om du är berättigad till friskvårdsbidrag via din arbetsgivare så skriver vi ut de intyg som de kräver. Vi är även anslutna till de ledande förmånsportalerna, bl.a. Benify och Actiway.

LÄS MER HÄR