Träna billigare på UPC som anställd i Region Västerbotten

Som anställd inom Region Västerbotten har du möjlighet att teckna rabatterade träningskort på UPC. Ni kan välja mellan att betala kontant eller faktura för hela perioden, alternativt månadsvis via autogiro.

GULDKORT

Guldkort 12 mån – 399 kr/månad (ord. pris 499 kr/mån)
Guldkort 12 mån – 5360 kr (ord. pris 6700 kr)
Guldkort 4 mån – 2000 kr (ord. pris 2466 kr)

TVILLINGKORT

Om ni har ett guldkort så kan ni köpa till ett tvillingkort för 250 kr/mån för en (1) familjemedlem/partner (13 år eller äldre) boende på samma adress.

FAMILJEERBJUDANDEN

Familjeguldkort: 849 kr/mån (ord. pris 999 kr/mån)
Ger guldkort till alla i familjen (13 år eller äldre) boende på samma adress

Alla medlemsformer med 12 månaders bindningstid är möjligt att frysa under 2 sammanhängande månader under maximalt ett tillfälle per kalenderår. För UPC GULD Familj och UPC GULD Tvilling så fryses samtliga kort, dvs det är inte möjligt att frysa enstaka kort. Vid frysning av kort så utökas medlemskapet med en extra bindningstid som motsvarar den period ni valt att frysa kortet.

PADEL

Padel spelas antingen parvis med två spelare per planhalva på dubbelbana (totalt fyra spelare) eller en mot en på singelbana (totalt två spelare). Man bokar 60 eller 90 minuter och ni medtar egna bollar och rackets. Såväl bollar som rackets kan köpas på anläggningen och det finns även rackets att hyra.

Som anställd inom Region Västerbotten har du möjlighet att köpa klippkort med 15% rabatt. Klippkort till padel tecknas via receptionen.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAP    Kontant hela perioden vid uthämtning av kortFaktura hela perioden*Månadsvis autogiro - fyller i kontouppgifter vid uthämtning av kort

    UMEÅ PERFORMANCE CENTER

    VÅRA COACHER GER ER EN INTRODUKTION TILL UPC