Träna billigare på UPC som anställd i Region Västerbotten

Som anställd inom Region Västerbotten har du möjlighet att teckna rabatterade träningskort på UPC. Ni kan välja mellan att betala med kort eller månadsvis via autogiro.

GULDKORT via AUTOGIRO
Guldkort 12 mån via autogiro – 449 kr/månad (ord. pris 549 kr/mån)

GULDKORT med kort-/direktbetalning
Guldkort 12 månader – 5595 kr (ord. pris 6995 kr)
Guldkort 6 månader – 2895 kr (ord. pris 3595 kr)
Guldkort 3 månader – 1595 kr (ord. pris 1895 kr)

DUO-KORT
Om ni har ett guldkort så kan ni köpa till ett DUO-kort för 300 kr/mån för en (1) familjemedlem/partner (13 år eller äldre) boende på samma adress.

FAMILJEERBJUDANDE
Med UPC FAMILJ betalar ni endast 949 kr/mån (ord. pris 1099 kr/mån), vilket ger Guldkort till alla i familjen (13 år eller äldre) boende på samma adress

Alla medlemsformer med 12 månaders bindningstid är möjligt att frysa under 2 sammanhängande månader under maximalt ett tillfälle per kalenderår. För UPC FAMILJ och UPC DUP så fryses samtliga kort, dvs det är inte möjligt att frysa enstaka kort. Vid frysning av kort så utökas medlemskapet med en extra bindningstid som motsvarar den period ni valt att frysa kortet.

PADEL
Som UPC-medlem betalar ni endast 299 kr/mån för vårt månadskort, som ger er obegränsat med padel för er del av banan. Läs mer på Matchi.se.

FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT TECKNA MEDLEMSKAP    Kort/swish hela perioden vid uthämtning av kortMånadsvis autogiro - fyller i kontouppgifter vid uthämtning av kort

    UMEÅ PERFORMANCE CENTER