FÖRETAGSAVTAL

Företag som vill ge sin personal ännu bättre förutsättningar till friskvård kan med fördel teckna ett företagsavtal med Umeå Performance Center. Det innebär kortfattat att som motprestation till att företaget styr personalens friskvård till oss så ger vi ett rabatterat pris på våra tjänster. Tjänsterna vi kan erbjuda är träningskort, gruppträningskort, hälsokontroller & tester, personliga tränare – antingen individuellt eller så i grupp, träningsprogram, mm. Ni kan även köpa t.ex. 5 st fasta platser till våra gruppträningspass som kan nyttjas fritt bland era anställda. Om ni vid något pass blir fler så blir det en extradebitering för det tillfället.

Fördelen i att välja UPC

I vår personalstyrka så har vi samlat spetskompetens inom de flesta områden gällande träning. Vi kan skräddarsy träningspass anpassade för er verksamhet, både såväl i träningsupplägg som på vilka tider som träningen ska genomföras ifall ni vill träna i grupp. Om det underlättar så kan vi även skicka ut instruktörer till er arbetsplats för att genomföra träning hos er. Om ni vill ta det ett steg längre för att göra träningen individuell så kan vi utföra hälsotester på er personal och utifrån testresultaten sätta samman skadeförebyggande träningsprogram som ett led i att minska risken för arbetsskador.

Förmåner

Om ni väljer att teckna Guldkort till er personal så kan er personal själva uppgradera medlemsskapet till ett familjekort som täcker alla familjemedlemmar. Som medlem så har ni även 10% rabatt på PT-tjänster och fystester i vårt Sport Science Lab.

Kontakta oss för mer info

Om ert företag är intresserad av att samarbeta med UPC så ber vi er kontakta oss på info@umeaperformance.se med info om vad ni önskar så återkommer våra coacher med ett förslag till upplägg och kostnadsbild.