ANMÄL DIG TILL VÅR FÖRSÄSONGSGRUPP 2019

Är du en idrottsaktiv kille eller tjej i ålder 13-19 år som på allvar vill ta vara på sommaren 2019 och komma väl förberedd till höstens inomhussäsong? Då ska du anmäla dig till vår försäsongsgrupp som under ledning av UPC:s coacher tränar tillsammans 5 dagar i veckan under period 6 maj – 31 augusti. Fokus kommer att ligga på skadeförebyggande träning samtidigt som vi ska förbättra din kondition, styrka och snabbhet.

Utöver 80 gemensamma träningspass så får ni genomföra inledande och avslutande fystester i vårt Sport Science Lab där vi mäter rörlighet, styrka, spänst, snabbhet och kondition. Ni kommer att träna precis som våra elitlag, men anpassat utifrån er ålder och fysiska förutsättningar. Kommer bli tufft men roligt!

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Vi har 50 st platser i vår försäsongsgrupp och tar i mån av plats emot efteranmälningar fram till 31 maj. Enda kravet för att få anmäla sig är att du är redo att ge dina 100%. Hoppas vi ses här på UPC från 6 maj!

Ladda hem vårt infoblad och dela det med dina träningskompisar

FÖLJANDE INGÅR

– 80 st träningspass i grupp
– Personligt träningsprogram
– Inledande & avslutande fystester
– 4 mån träningskort på UPC
– Stöd från UPC:s coacher
– UPC träningsoverall (XS-XXL)

PRIS 6000 KR
(Det är möjligt att dela upp kostnaden på 4 månader)

Om ni vill ha mer info från våra coacher innan ni anmäler er så ring oss på 090-765 70 00 eller mejla info@umeaperformance.se

HUR ANMÄLER MAN SIG?

Fyll i anmälningsformuläret här nedan. Vi återkommer med en bekräftelse på din anmälan efter vi registrerat den.


    Försäsongsgruppen 2019 period 6 maj-31 aug

    HÄR HAR NI NÅGRA AV VÅRA COACHER