FRISKVÅRDSAVTAL MED UMEÅ KOMMUN

Umeå Kommun har ingått ett friskvårdsavtal med Umeå Performance Center som innebär att kommunens anställda får träna hos oss till ett rabatterat pris. Är du kommunanställd och väljer att träna på UPC så kostar det dig 199-250 kr/mån beroende på val av kort, en kostnad som regleras via ett löneavdrag på din månadslön. Vi har gott om parkeringsplatser där ni som medlem står gratis.

På UPC tränar en härlig mix av juniorer/seniorer, motionärer/elitidrottare och helt vanligt folk som vill träna regelbundet med tillgång till bra förutsättningar för sin träning. Vissa tränar för att slippa ha ont, andra för att orka med sin kropp, en del vill bli stark och ett fåtal vill bli bäst. Hos oss stöter ni på allt från våra seniorgrupper till juniorlag i fotboll/innebandy/hockey/handboll/badminton och elitlag som bl.a. Björklöven.

Redan nu kan du via din inloggning till kommunens intranät (under rubriken ”personalfrågor och lön”, därefter ”motionskort”) välja UPC som din träningsanläggning och direkt kommunens lönekontor behandlat ditt val så kan du komma förbi oss på Rälsvägen 7 och hämta ditt medlemskort.

Beställ ert UPC medlemskap via kommunens intranät

Via er personliga inloggning till kommunens intranät så tecknar ni ert friskvårdsavtal med UPC. Direkt lönekontoret hanterat er beställning så aktiverar vi ert medlemskap. Ni får då en bekräftelse per e-post om att ni kan hämta ut ert medlemskort. När ert medlemskap är registrerat så har ni möjlighet att bygga ut det med tvillingkort eller familjemedlemskap, men den extrakostnaden hanteras då direkt mellan dig och UPC.