Fystesthelger på UPC

Sista helgen i varje månad så bjuder vårt Sport Science Lab in idrottare och motionärer till en helg fylld av idrottsmedicinska fystester där vi mäter och dokumenterar din fysiska förmåga. Testerna säljs i bulkform där du till en fast kostnad kan anmäla dig till så många av testerna du vill. För varje test du genomför så får du en testrapport som visar dina resultat och som du kan använda som underlag för att mäta din utveckling fram till du väljer att genomföra testerna på nytt.

Standardiserade fystester
Testerna som erbjuds är rörelse screenen 1080 Map, Biodex, Maxpulstest, Sprinttest med och utan riktningsförändring (1080 Sprint), Vertikalhopp med hoppmatta, stående längdhopp, Beep-test och ett styrketestpaket (explosivitet) i 1080 Quantum.

Anmälningsavgift: 1 950 kr/person

Inplanerade testhelger under 2017
26-27 Augusti, 29-30 September, 28-29 Oktober, 25-26 November

KONTAKTPERSONER
Om ni har frågor om våra testhelger så är ni välkommen att kontakta våra Coacher på coacher@umeaperformance.se. Ni kan även ringa oss på tel 090-765 70 00.

ANMÄLAN
Antalet platser är begränsade till 50 deltagare per helg och ni anmäler er genom att fylla i och skicka in formuläret nedan. Er anmälan bekräftas i samband med att ni betalt deltagaravgiften.

NÅGRA AV VÅRA TESTLEDARE

ANMÄLNINGSFORMULÄR