100% Gruppträning
IMG_0486

Vi har utvecklat roliga och effektiva gruppträningar som genomförs på olika ytor av anläggningen. Gruppträningspassen är kostnadsfria för dig som är medlem hos UPC och du anmäler dig till passen genom att logga in i schemat, klicka på det pass du vill veta mer om sen väljer att anmäla dig om det känns intressant.

Inte medlem? Köp ett 10-kort för smidig bokning!

För dig som inte är medlem och som vill börja med att prova på vår gruppträning så kan du köpa ett dagskort för 150 kr och boka in dig via receptionen. Nästa steg är vårt 10-kort för 1.000 kr. Du får då ett medlemskort till UPC som fungerar för 10 st bokningar. Bokningar gör du enklast själv direkt via hemsidan eller via vår app.

Hur bokar man?

Ladda hem vår bokningsbara från App StoreSchemat kan du se längst ner på sidan, där kan du som medlem enkelt logga in och boka dig på pass. Du kan även ladda hem och boka via vår App för iPhones och Android.

Bokningsregler

– Bokning av klasser kan ske åtta dagar framåt och som senast 5 min innan passet börjar.
– Du kan ha upp till 6 passbokningar samtidigt.
– Avbokning skall ske senast 2 timmar innan passet börjar.
– Om du missar att avboka dig på tre klasser under en 30-dagarsperiod låses ditt konto under en månad.

Problem med inloggning?

Om du inte får inloggningen att fungera så beror det mest troligen på att din e-postadress inte är kopplad till ditt medlemskap. Detta åtgärdas genom att mejla info@umeaperformance.se och ange ditt personnummer och gällande mejladress så uppdaterar vi medlemsregistret så snabbt vi bara kan.

VÅRA GRUPPTRÄNINGSPASS

45 min

50% styrketräning, 50% intervallträning.
Halva passet innehåller helkroppsstyrketräning med hjälp av hantlar, kettlebells och skivstänger. Den andra halvan består av intervaller med hjälp av airdynes, löpband, och stak- och roddmaskiner. Ingen tidigare erfarenhet behövs, du kan själv styra intensiteten och träningen passar de allra flesta.

45 min
Ett träningspass som utformats för att stärka delar av kroppen där många idag upplever olika typer av besvär, så som nacke, axlar och ländrygg. Det är ett grundläggande pass där vi lägger fokus på teknik och att hitta rätt i olika övningar. Du får testa på olika typer av redskap och vikter i olika delar av gymmet.

45 min

Varierat, intensivt och kul! Tyngre styrkemoment kombinerade med pulshöjande moment. Passen innehåller
övningar från bl.a. styrkelyft, tyngdlyftning, gymnastik och konditionsidrotter. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

30  min

Ett renodlat konditionspass med intervallträning. Stakmaskiner och Airdyne-cyklar används oftast, men vill man hellre springa eller ro går det också bra!
I och med att arbetet sker på tid är det möjligt för varje deltagare att anpassa till sin nivå och ösa på så mycket som man själv önskar. Rolig och givande konditionsträning som passar alla oavsett nivå!

25 min

Ett 25 minuter långt pass med fokus enbart på bålstyrka. Intensiteten är låg. Vi håller till på löparbanan eller i Riggen utanför “glas-buren”. Passen består av stationer med övningar där vi använder redskap som bollar, kettlebells, TRX-band eller endast kroppsvikt. Kan med fördel kombineras med andra pass men funkar även att köras separat. Ingen uppvärmning krävs.

Inga förkunskaper krävs och passar alla.