Föreningsavtal för IFK Umeå 2023

Avtalet mellan Umeå Performance Center och IFK Umeå gäller för samtliga spelare/aktiva, ledare, föräldrar och övrigt aktiva medlemmar inom föreningen.

Utöver möjligheterna med träningskort erbjuder vi även möjlighet till gemensam lagträning på våra ytor, med eller utan UPC-coach. Våra coacher kan även hjälpa er med kostföreläsningar, idrottsmassage eller specialkomponerade träningsupplägg för laget eller den enskilde. Kontakta våra coacher via receptionen för mer information kring vad som är möjligt för just ert lag samt prisförslag.

TECKNA MEDLEMSKAP

Spelar-/ledarkort – á 299kr/mån i 12 månader – KLICKA HÄR

Spelar-/ledarkort – á 349kr/mån utan bindningstid – KLICKA HÄR

UPC DUO – á 250 kr/mån – kontakta oss
UPC FAMILJ – á 999 kr/mån utan bindningstid – kontakta oss

Kontakta oss på info@umeaperformance.se , 090-7657000 eller receptionen på Rälsvägen 7, 901 32 UMEÅ.
Om ni beställt ett DUO-kort eller familjeabonnemang, ange förnamn, efternamn, personnummer, epostadress och mobilnummer på samtliga familjemedlemmar.

För att beställa kort behöver du ha ett aktivt medlemsskap hos IFK Umeå och är berättigad till ovanstående priser. Om det vid kontroll visar sig att jag inte är medlem så accepterar jag att Umeå Performance Center debiterar mig den rabatterade mellanskillnaden fullt ut. Alla kort har en uppsägningstid på tre månader.

UMEÅ PERFORMANCE CENTER