Föreningsavtal för Sandåkerns Sportklubb 2023

Avtalet mellan Umeå Performance Center och Sandåkerns SK gäller för samtliga spelare, ledare, föräldrar och övrigt aktiva medlemmar inom föreningen.

Utöver möjligheterna med träningskort erbjuder vi även möjlighet till gemensam lagträning på våra ytor, med eller utan UPC-coach. Våra coacher kan även hjälpa er med kostföreläsningar, idrottsmassage eller specialkomponerade träningsupplägg för laget eller den enskilde. Kontakta våra coacher via receptionen för mer information kring vad som är möjligt för just ert lag samt prisförslag.

TECKNA MEDLEMSKAP

Spelar-/ledarkort – á 299kr/mån i 12 månader – KLICKA HÄR

Spelar-/ledarkort – á 349kr/mån utan bindningstid – KLICKA HÄR

UPC DUO – á 250 kr/mån – kontakta oss
UPC FAMILJ – á 999 kr/mån utan bindningstid – kontakta oss

Kontakta oss på info@umeaperformance.se , 090-7657000 eller receptionen på Rälsvägen 7, 901 32 UMEÅ.
Om ni beställt ett DUO-kort eller familjeabonnemang, ange förnamn, efternamn, personnummer, epostadress och mobilnummer på samtliga familjemedlemmar.

För att beställa kort behöver du ha ett aktivt medlemsskap hos Sandåkerns Sportklubb och är berättigad till ovanstående priser. Om det vid kontroll visar sig att jag inte är medlem så accepterar jag att Umeå Performance Center debiterar mig den rabatterade mellanskillnaden fullt ut. Alla kort har en uppsägningstid på tre månader.

PROVTRÄNING INNAN KÖP AV MEDLEMSKAP?

Du betalar 150 kr för ett dagskort men vi ger dig motsvarande i rabatt om du sen väljer att teckna ett medlemsskap. Erbjudandet kan Ej kombineras med andra erbjudanden hos oss och medlemskapet måste tecknas inom 2 veckor från genomförd provträning för att rabatten ska lämnas. Spara kvittot!

MEDLEMSFÖRMÅNER

Alla medlemmar som har ett abonnemang med 12-mån bindningstid får rabatt på våra fys- & hälsotester likväl som på våra PT-tjänster. Ni kommer även att ha förtur vid anmälan till föreläsningar och utbildningar som kommer att arrangeras av UPC.

FRISKVÅRDSBIDRAG VIA JOBBET?

Många arbetsgivare erbjuder sina anställda ett friskvårdsbidrag för att förbättra hälsan bland sin personal och för att minska sjukskrivningskostnaderna. Vi kan i de flesta fall skicka en faktura direkt till din arbetsgivare som motsvarar ditt friskvårdsbidrag och sen reglera mellanskillnaden med dig månadsvis via autogiro. Kolla med din arbetsgivare vilka regler som gäller på er arbetsplats. Är din arbetsplats ansluten till förmånsportalen Benify så kan du beställa våra tjänster direkt från den. Är ni anslutna till Actiway så kan vi debitera hela eller del av ditt friskvårdsbidrag den vägen.

FÖRETAGSAVTAL

Är ni flera på arbetsplatsen som vill träna på UPC? Be då din arbetsgivare kontakta oss gällande ett kollektivt företagsavtal. Utöver medlemsskap så kan vi hålla i utbildningar inom träning, friskvård, kost och hälsa. Vi kan även genomföra fys- och hälsotester eller sätta samman gruppträningspass specifikt för er arbetsplats. Kontakta oss på info@umeaperformance.se så kommer någon av våra coacher att kontakta er.

UMEÅ PERFORMANCE CENTER