UPC OFF Ice Summer Camp 2017

I sommar är det premiär för UPC OFF Ice Summer Camp, ett 4 dagar långt träningsläger med fokus på dig som individuell hockeyspelare. Lägret vänder sig till dig mellan 13-18 år där vi blandar idrottsmedicinska fystester med hårdträning, teori och kost. Ledare under lägret är coacher anställda av Umeå Performance Center, vilka utöver praktisk erfarenhet även besitter gedigen idrottsmedicinsk kompetens.

Med dig från lägret får du en nulägesanalys på din fysiska status likväl som ett träningsprogram med fokuspunkter för dig som individ, vilket vi följer upp i augusti månad med 1 dags återtester.

DATUM
26-29 Juni: Åldersgrupp 2002-2004
3-6 Juli: Åldersgrupp 1999-2001

INBJUDAN
Ladda hem vår inbjudan här (.pdf) eller klicka på de bifogade dokument för att läsa inbjudan sida för sida. Om något känns oklart så mejlar ni till coacher@umeaperformance.se.

KONTAKTPERSONER
Om ni har frågor om lägret så är ni välkommen att kontakta våra ledare på coacher@umeaperformance.se. Ni kan även ringa oss på tel 090-765 70 00.

ANMÄLAN
För att anmäla er till lägret så fyller ni i formuläret nedan. Notera att lägret är ett dagsläger samt att antalet platser är begränsat till 20 spelare per lägervecka. Efter mottagen anmälan så bekräftar vi per e-post inom 1-3 dagar ifall ni är en av de 20 först anmälda spelarna.

VÅRA COACHER UNDER LÄGRET

ANMÄLNINGSFORMULÄR