VÄLKOMMEN TILL VÅR PADELHALL!

Vår padelhall är en integrerad del av Umeå Performance Center och tillåter spel dygnet runt på 6 st dubbel- och 3 st singelbanor. Du bokar och betalar snabbt och enkelt via Matchi.se alternativt via vår reception. Saknar du eget racket så kan det hyras i hallen.

I vår shop säljer vi flera modeller av rackets likväl som bollar, grepplindor, fodral, väskor och snygga träningskläder från Craft.

Samtliga dubbelbanor har försetts med bollkorgar och bolluppsamlare som ni vid behov nyttjar fritt. Vill ni filma/streama er match/träning så är det möjligt på alla dubbelbanor genom att aktivera banans kamera via padelstreamer.com.

Vad händer efter jag bokat?

I samband med bokning får du en kod som du och dina medspelare behöver ha tillgång till. Har du bokat en tid då receptionen är stängd så kodar du in dig via huvudentrén, slår samma kod igen via gaten in i gymmet, byter om i omklädningsrummet eller går direkt genom gymmet vidare in till padelhallen. När receptionen är öppen så kan du gå direkt till padelhallen via vår servering. Belysningen på banan tänds och släcks automatiskt utifrån bokad tid. Hyrrackets och bollrör finns såväl i receptionen som i varuautomaten i padelhallen.

Delar av vår padelshop