Kom igång med din seniorträning på UPC

Är du en senior som är redo att investera tid och pengar i din hälsa och ditt eget välbefinnande? Då rekommenderar vi vår seniorträning med guldkant där vi mixar hälsotester, föreläsningar, 100% instruktörsledda träningspass, gemensamt fika efter varje träningspass samt uppföljande hälsotester inför säsongsavslutningen .

Vår seniorträning har genomförts under fyra säsonger och vår uppföljning visar att gruppen som helhet blivit starkare, lättare, förbättrat konditionen och kraftigt förbättrat balansen. Deltagarna har själva skattat att de nu har mer ork på fritiden och mår bättre samtidigt som mängden mediciner har minskat.

Nu är det hög tid att anmäla sig till uppstarten för säsong 2022/2023 som startar v37 (14 september 2022). Då intresset för detta är mycket stort har vi inför året utökat antalet platser – så anmäl dig redan idag! Som tidigare deltagare i seniorträningen har du förtur fram till 25 augusti 2022.

Vårt upplägg för seniorträning

Träningsperioden sträcker sig från september till maj. Vi har öppet intag under hela perioden. Beroende på när du ansluter så blir det mellan 6-9 månader träning där du två gånger per vecka tränar i grupp med andra seniorer under ledning av våra coacher. Vi inleder träningsperioden med tester där vi bland annat mäter styrka i ben och överkropp, balans och kondition. Alla testerna är anpassade för seniorer. I slutet av perioden så avslutar vi med uppföljande tester vilka då förhoppningsvis ska visa att din kropp mår bättre och att du orkar mer.

Varje träningspass avslutas i serveringen på Umeå Performance Center där ni bjuds på fika.

Vad kostar det?

Priset för att vara med i gruppen är 850 kronor/månad med en kortaste avtalstid om 6 månader. Utöver träningspassen med våra coacher så ingår även ett medlemsskap hos UPC som ger dig tillgång till vår anläggning 7 dagar i veckan under hela perioden, vilket möjliggör för extraträningar på egen hand om du så önskar. Som medlem i vår seniorgrupp så får du även möjlighet att teckna ett sommarkort för juni-augusti till extra förmånligt pris.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Ange då även om du har önskemål att ingå i någon av våra befintliga grupper, t.ex. ifall du har någon bekant som är i den gruppen. Inom några dagar efter anmälan så får du en bekräftelse av oss med mer info och när det närmar sig uppstart så kommer ytterligare information från oss.

Vill du hellre träna själv och är +65 år?

Om du hellre föredrar att träna fritt i vår träningsanläggning så har vi medlemskapet Seniorkort dag för dig som fyllt 65 år. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna så ofta du vill måndag-fredag mellan klockan 06.00-16.00. Medlemsformen ger ej access till träning kvällar eller helger. Priset är 399 kronor/månad (4 788 kronor/år) och medlemskapet löper under 12 månader. I medlemskapet ingår en kostnadsfri genomgång av utrustningen på gymmet där vi visar dig hur maskinerna fungerar och hur de ska användas. Om ni vill ha mer hjälp och stöd så rekommenderar vi att ni köper till vårt PT-intro (3 stycken tillfällen) för 1 500 kronor, alt. 2 500 kronor om ni är 2 stycken. Vi genomför då enklar tester,  sätter samman ett träningsprogram och hjälper dig/er att komma igång med träningen. Seniorkort dag beställer ni bland våra övriga gymkort.

Anmälningsformulär
Seniorträning med Guldkant 2022/2023
    Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.Kontant för hela perioden vid uthämtning av kort