Vi erbjuder magiska förutsättningar till träning

Som medlem eller besökare till UPC så får ni tillgång till en anläggning som verkligen inspirerar till träning, både i val av utrustning och hur anläggningen är designad. Vi har byggt en anläggningen som innehåller mer eller mindre allt, vilket är ett led i vår strävan att erbjuda bästa möjliga förutsättningar. Vi kan utan problem ta emot stora grupper som kör koncentrerad träning utan att det ska störa övriga medlemmar.

Hos oss är det rent, snyggt, ordning och reda, fräscha omklädningsrum, kompetent och trevlig personal, god uppsyn över anläggningen vilket skapar trygghet, öppna ytor utan trängsel och ett brett utbud av utrustning av högsta kvalitet som skapar korta väntetider. Det gröna konstgräset i kombination med ljussättning levererar en utomhuskänsla inomhus, vilket är väl lämpat för våra breddgrader.

Exempel på utrustning
På vår cardioavdelning så hittar du 19 st roddar, 19 st stakmaskiner, 16 st wattcyklar, 10 st löpband, Zero Runner, flera varianter av stairclimbers, trappmaskin och en kajakmaskin. För styrkelyft och tyngdlyftning hittar du 5st stationer för bänkpress, sned bänk och press bakom nacke samt 8st lyftarflak utrustade med bumper plates, damstång, herrstång och trap bar. Du har en 20 m lång rigg fylld med TRX-band och två dipsställningar, flera varianter av dragmaskiner, en brutalbänk, TRX RIP-trainers, en stor maskinpark, joystick för skivstång, plintar, häckar, skolstänger, hantlar från 1-60 kg, glute builder, battle ropes, bungyrep, medicinbollsvägg, kettlebells i mängder, kBox4, däckvältarmaskin, 315 kvm kampsportsyta med säckar, brottardockor, poor Bob, många dockor, mitsar, handskar, bousebollar, foamrollers, hopprep, gummiband, mm, mm

Ny teknik
Oavsett var i vår 7000 kvm stora anläggning som ni befinner er så finns täckning för Activio Fitness pulssystem. Pulsband finns tillgängliga för såväl hyra som köp. Hela anläggningen har Wi-fi täckning och ett stort antal skärmar som förmedlar information till besökare likväl som realtidsresultat vid tester och träningar. Som medlem kan du även kostnadsfritt nyttja våra väggmonterade intervallklockor ifall ni är en grupp som tränar tillsammans.

Har du funderingar?
Om det är något du undrar över så tveka inte att kontakta oss på info@umeaperformance.se eller ring 090-765 70 00. Anläggningen gör sig dock mest rättvis vid ett besök på plats så sväng gärna förbi oss på Rälsvägen 7 så ger vi er en guidad rundtur.