UPC 1 årDen 1 mars så fyller UPC 1 år, vilket vi firar med ett helt nytt medlemskap utan bindningstid, uppgraderade PT-tjänster samt att vi under hela månaden erbjuder möjligheten att byta träningsanläggning till UPC utan dubbla avgifter fram till avtalet med din nuvarande träningsanläggning går ut. Låter det intressant?

GULDKORT FRI – MEDLEMSKAPET UTAN BINDNINGSTID

Vi släpper nu en variant av vårt populära GULDKORT där vi helt plockar bort bindningstiden. Priset är 499 kr/mån med en årlig kortavgift om 249 kr och endast 1 kalendermånads uppsägningstid. Betalning sker månadsvis via autogiro.

ÄNNU BÄTTRE PT-PAKET!

Vi väljer nu att inkludera ett träningskort i våra upplägg där du tränar med en av våra personliga tränare. För varje steg om 10 PT-tillfällen så ingår numera ett 3 mån GULDKORT utan extra kostnad, vilket ger dig möjligheten att träna extra mellan träffarna med din PT.

PASSA PÅ – VI LÖSER DIG FRÅN DITT NUVARANDE AVTAL!

Vill du börja träna på UPC men sitter fast i ett medlemsskap med annan träningsanläggning? Vi erbjuder nu möjligheten att byta träningsanläggning till UPC utan dubbla kostnader genom att vi rabatterar ditt medlemsskap hos oss med samma månadskostnad som du betalar där du tränar idag. Har du t.ex. 9 månader kvar på ditt avtal så får du rabatten hos oss i 9 månader. Det enda som krävs är att du binder dig i 12 månader från att den rabatterade perioden går ut. Rabatten per månad kan maximalt uppgå till månadskostnaden för det medlemsskap du tecknar hos oss. Intyg/utskrift som visar din bindningstid måste uppvisas vid tecknande av medlemskap där detta erbjudande nyttjas.