Seniorträning med Guldkant

Är du en senior som är redo att investera tid och pengar i din hälsa och ditt eget välbefinnande? Då rekommenderar vi vår satsning på seniorer där vi erbjuder träning med guldkant.

Under 6 månader så få du två gånger per vecka träna i en grupp om max 20 seniorer. Vi inleder träningsperioden med en hälsokontroll som inkluderar kontroll av blodtryck, en funktionell screening för rörelse och balans samt en kroppskompositionsmätning (DXA) som mäter bentäthet, mängden muskler och fett samt dess lokalisation. När vi tränat tillsammans i 6 månader så avslutar vi med samma hälsokontroll vilken då förhoppningsvis ska visa att din kropp mår bättre och att du orkar mer.

Varje träningspass avslutas i serveringen på Umeå Performance Center där Vejos Café & Bageri driver sin verksamhet. Där bjuds ni på kaffe och smörgås, vilket inkluderas i deltagaravgiften.

Priset för att vara med i gruppen är 4995 kr/person för de första 6 månaderna. Du kan komma igång och träna med vår seniorgrupp redan denna vecka om du vill då vi har löpande nyintag. Innebär att vissa i gruppen har varit igång i några månader medan andra nyss har börjat. Detta fungerar utmärkt då träningen är individanpassad med ambition att alla ska vilja vara aktiva längre än 6 månader.

Vill du hellre träna själv och är +60 år?

Om du hellre föredrar att träna fritt i vår träningsanläggning så har vi medlemskapet Seniorkort dag för dig som fyllt 60 år. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna så ofta du vill måndag-fredag mellan kl 06.00-16.00. Medlemsformen ger ej access till träning kvällar eller helger. Priset är 299 kr/mån (3588kr/år) och medlemskapet löper under 12 månader. I medlemskapet ingår en kostnadsfri genomgång av utrustningen på gymmet där vi visar dig hur maskinerna fungerar och hur de ska användas. Om ni vill ha mer hjälp och stöd så rekommenderar vi att ni köper till vårt PT-intro (3st tillfällen) för 999 kr, alt. 1499 kr om ni är 2 st. Vi genomför då en rörelseanalys,  sätter samman ett träningsprogram och hjälper dig/er att komma igång med träningen.

ANMÄLNINGSFORMULÄR
 Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten. Kontant för hela perioden vid uthämtning av kort Faktura för hela perioden Seniorträning med guldkant: 1995 kr kontant och 500kr/mån på autogiro. En mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.