Loading...
Seniorträning 2018-10-01T00:16:16+00:00

Seniorträning med Guldkant

Är du en senior som är redo att investera tid och pengar i din hälsa och ditt eget välbefinnande? Då rekommenderar vi vår satsning på seniorer där vi erbjuder träning med guldkant. Den första gruppen startade i slutet av 2017 och körde på 2 ggr/vecka fram till 31 maj 2018. Under den tiden visar vår uppföljning att gruppen som helhet blivit starkare, lättare, längre, förbättrat konditionen och kraftigt förbättrat balansen (+100%). Deltagarna har själva skattat att de nu har mer ork på fritiden och mår bättre.

Nu i september har vi kört igång säsong 2018/2019, men det är fortfarande möjligt att ansluta till våra grupper.

Vårt upplägg

Under 6 månader så få du två gånger per vecka träna i grupp med andra seniorer under ledning av våra coacher. Vi inleder träningsperioden med en hälsokontroll som bl.a. inkluderar kontroll av blodtryck, en funktionell screening för rörelse och balans, konditionstest samt en kroppskompositionsmätning (iDXA) som mäter bentäthet, mängden muskler och fett samt dess lokalisation. När vi tränat tillsammans i 6 månader så avslutar vi med samma hälsokontroll vilken då förhoppningsvis ska visa att din kropp mår bättre och att du orkar mer.

Varje träningspass avslutas i serveringen på Umeå Performance Center där Vejos Café & Bageri driver sin verksamhet. Där bjuds ni på kaffe och smörgås, vilket inkluderas i deltagaravgiften.

Vad kostar det?

Priset för att vara med i gruppen är 4995 kr/person. Utöver de 52 st träningspassen med instruktör så ingår även ett medlemsskap hos UPC som ger dig tillgång till vår anläggning 7 dagar i veckan under 6 månader, vilket möjliggör för extraträningar på egen hand om du så önskar.

Vill du hellre träna själv och är +60 år?

Om du hellre föredrar att träna fritt i vår träningsanläggning så har vi medlemskapet Seniorkort dag för dig som fyllt 60 år. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna så ofta du vill måndag-fredag mellan kl 06.00-16.00. Medlemsformen ger ej access till träning kvällar eller helger. Priset är 299 kr/mån (3588kr/år) och medlemskapet löper under 12 månader. I medlemskapet ingår en kostnadsfri genomgång av utrustningen på gymmet där vi visar dig hur maskinerna fungerar och hur de ska användas. Om ni vill ha mer hjälp och stöd så rekommenderar vi att ni köper till vårt PT-intro (3st tillfällen) för 999 kr, alt. 1499 kr om ni är 2 st. Vi genomför då en rörelseanalys,  sätter samman ett träningsprogram och hjälper dig/er att komma igång med träningen.

ANMÄLNINGSFORMULÄR
Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.Kontant för hela perioden vid uthämtning av kortFaktura för hela periodenSeniorträning med guldkant: 1995 kr kontant och 500kr/mån på autogiro.En mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.