FÖRENINGSAVTAL

Umeå Performance Center samarbetar med ett stort antal föreningar i Umeåregionen som tränar på UPC. Vissa föreningar och lag tränar periodvis i stort sett dagligen medan andra nyttjar oss för enstaka träningspass i veckan, eller för 1-2 st gruppträningspass i månaden. Träningstider behöver inte enbart läggas i vårt prestationscentra utan kan även läggas inne i STORA Hopp & Skoj med fokus på rörelseglädje, kondition, rörlighet och koordination.

Våra coacher håller i era fyspass

Det vanligaste upplägget för ungdoms- och juniorlag är att laget förlägger 1-2 fyspass i veckan på UPC. Våra coacher håller i träningspassen som utformats utifrån idrott, ålder och nivå. Om ni är ett ungdoms-/juniorlag och bokar ett minimum om 10 st träningspass så ligger kostnaden på mellan 50-75 kr/spelare och träningstillfälle beroende på ålder och antal deltagare per pass. Glöm inte bort att träningen även är aktivitetsstödsberättigad (kommunalt + statligt) bara ni har egna ledare på plats som hejar på, så den faktiska kostnaden blir lägre.

Träna på UPC i egen regi

Om ert lag eller förening vill träna på UPC i egen regi, antingen i grupp eller individuellt, då måste ni lösa träningskort. Ni kan antingen välja årskort eller så ett medlemskort för en överenskommen tidsperiod. Ett populärt kort är vårt försäsongskort som sträcker sig maj-aug eller sept-dec. Priset styrs utifrån antalet spelare/idrottare och förväntad träningsfrekvens. Om ni som lag ska träna i grupp så måste ni boka in er på fasta tider i vårt schema så det inte blir flera grupper på samma yta. Bokningar av ytor sker i samråd med våra coacher.

Fördelarna med att träna på UPC

I vår personalstyrka så har vi samlat spetskompetens inom de flesta områden gällande träning, och skulle det finnas kompetensluckor så har vi samarbeten i ett mycket omfattande kontaktnät där vi vågar garantera att efterfrågad kompetens finns. Vi har all träningsutrustning som krävs för att ta ert lag till nästa nivå och till vår hjälp har vi även idrottsmedicinsk testutrustning som kan mäta er utveckling och ge er åtgärdsprogram på individnivå som om de följs minskar risken för skador och främjar prestation. Om ni tränar hos oss i egen regi så är det även enkelt att boka in våra coacher som vikarier ifall era tränare får förhinder, ett betydligt bättre alternativ till att ställa in träningen.

Förmåner

De föreningar som samarbetar med oss får även förmåner i form av fri tillgång till möteslokaler vid föräldramöten/styrelsemöten, rabatterade priser från Vejos Café & Bageri på de produkter de säljer samt sponsrade priser till föreningsdrivna lotterier vid arrangemang och matcher. Ni får även tillgång till en egen rabattkod som ger bättre pris vid inbokning av säsongsavslutningar/teambuilding i STORA Hopp & skoj. Rabattkoden ger er även en kickback ifall den nyttjas vid tecknande av medlemskap till UPC.

Exempel på föreningar som tränar på UPC

Några exempel på föreningar som har lag som tränar hos oss är Björklöven, IBK Dalen, IBF Dalen, Thorengruppen SK, Team TG FF, Teg SK, UHSK, GUIF, Sävar IK, KFUM, Ersmarks IK, Umeå City IBF, Umeå Södra FF, Sandvik IK, Mariehems SK, Umedalens IF, Umeå AFC, IFK Umeå Fotboll/Badminton/Tyngdlyftning, Sandåkerns SK, Hjälteföreningen m.fl.

Kontakta oss för mer info

Om er förening är intresserad av att genomföra regelbundna träningspass på UPC så ber vi er kontakta oss på info@umeaperformance.se med info om vad ni önskar så återkommer våra coacher med ett förslag till upplägg och kostnadsbild.

HÄR HAR NI NÅGRA AV VÅRA COACHER