100% Gruppträning
IMG_0486

Vi har utvecklat roliga och effektiva gruppträningar som genomförs på olika ytor av anläggningen. Gruppträningspassen är kostnadsfria för dig som är medlem hos UPC och du anmäler dig till passen genom att logga in i schemat, klicka på det pass du vill veta mer om sen väljer att anmäla dig om det känns intressant.

I anslutning till löparbanan håller vi vårt Total Performance, ett intensivt cirkelträningspass för hela kroppen som garanterar ger energi, svett och träningsglädje. Våra ytor och det stora utbudet av utrustning gör att detta pass blir riktigt, riktigt bra och uppskattas av alla åldrar!

Inte medlem? Köp ett 20-kort för smidig bokning!

För dig som inte är medlem och som vill börja med att prova på vår gruppträning så kan du köpa ett dagskort för 150 kr och boka in dig via receptionen. Nästa steg är vårt 20-kort för 2.000 kr. Du får då ett medlemskort till UPC som fungerar för 20 st bokningar. Bokningar gör du enklast själv direkt via hemsidan eller via vår app.

Hur bokar man?

Ladda hem vår bokningsbara från App StoreSchemat kan du se längst ner på sidan, där kan du som medlem enkelt logga in och boka dig på pass. Du kan även ladda hem och boka via vår App för iPhones och Android.

Bokningsregler

– Bokning av klasser kan ske åtta dagar framåt och som senast 5 min innan passet börjar.
– Du kan ha upp till 6 passbokningar samtidigt.
– Avbokning skall ske senast 2 timmar innan passet börjar.
– Om du missar att avboka dig på tre klasser under en 30-dagarsperiod låses ditt konto under en månad.

Problem med inloggning?

Om du inte får inloggningen att fungera så beror det mest troligen på att din e-postadress inte är kopplad till ditt medlemsskap. Detta åtgärdas genom att mejla info@umeaperformance.se och ange ditt personnummer och gällande mejladress så uppdaterar vi medlemsregistret så snabbt vi bara kan.

VÅRA GRUPPTRÄNINGSPASS

40 eller 55 min

Total Performance är ett total-pass för hela kroppen – effektiv och komplett helkroppsträning med övningar som fokuserar på styrka, kondition, stabilitet och explosivitet för hela kroppen. Passen är 45 eller 55 minuter långa. Längs med löparbanan bygger vi upp stationer med olika övningar och redskap. Du får testa stak- och roddmaskiner, battleropes, kettlebells, plintar, bollar, TANKS m.m. Vi arbetar en viss tid/station vilket ger dig möjlighet att anpassa till ditt eget tempo. Ett pass kan exempelvis bestå av 6 stationer med två övningar/station, där vi arbetar 3 minuter/station med de övningarna och vilar 45 sekunder innan nästa station.

Upplägget passar såväl dig som gillar att träna hårt och ta ut dig, som dig som trivs att träna i grupp och vill ha allsidig helkroppsträning. Är du ute efter ett lugnare pass med lägre intensitet så är detta kanske inte passet för dig.

45 min
Ett träningspass som utformats för att stärka delar av kroppen där många idag upplever olika typer av besvär, så som nacke, axlar och ländrygg. Det är ett grundläggande pass där vi lägger fokus på teknik och att hitta rätt i olika övningar. Du får testa på olika typer av redskap och vikter i olika delar av gymmet.

45 eller 55 min

Ett pass där vi fokuserar helt på styrka och övningar för att bygga styrka. Passet har en basövning som fokus (exempelvis marklyft) där vi först använder oss av lätta vikter och fokuserar på ett säkert tekniskt utförande och sedan bygger vi upp till individuella “tyngre” vikter. Vi jobbar även med assisterande övningar med syfte att stärka muskulatur som kan göra dig starkare i basövningen.

Det krävs ingen tidigare erfarenhet av styrketräning för att vara med på STRONG, alla deltagare jobbar med individuella vikter och en coach finns alltid på plats för att hjälpa till med det tekniska utförandet.

STRONG passar dig som vill styrketräna men kanske inte riktigt har motivationen att göra det på egen hand eller du som vill förbättra sin styrketränings-teknik.

30 eller 55 min

Ett renodlat konditionspass uppbyggt med stak-, -rodd eller cykelintervaller. Exempel på ett passupplägg kan vara olika kortare intervaller som 15/15, 30/30 eller 20/10. Konditionsträningen blir både roligare och upplevs enklare när du får göra det i grupp och coachas av en av UPCs coacher. I och med att arbetet sker på tid är det möjligt för varje deltagare att anpassa till sin nivå och ösa på så mycket som man själv önskar.

Rolig och givande konditionsträning som passar alla oavsett nivå!

25 min

En av våra coacher leder dig genom rörlighetsträning med fokus på de delar av kroppen där många upplever begränsad rörlighet och stelhet, exempelvis höfter, axlar och övre delen av ryggen och nacken. Begränsad rörlighet kan påverka dig på många sätt i vardagen såväl som i din träning. Mobility-passen ger dig uppslag på hur du enkelt kan applicera rörlighetsträning som i din egen träning. Vi håller till på kampsportsmattan ovanför maskinparken. Utöver rörlighetsövningar får du lära dig använda foamrollers och triggerbollar på ett effektivt sätt.

Passet kan köras som en del i uppvärmning eller nedvarvning i samband med annan träning eller helt fristående. Du som vill ha ett högintensivt och pulshöjande pass kan istället välja något av våra Performance-pass.

Löpargruppen kör igång igen i vår!

Ett pass som passar dig som vill börja springa. Varannan vecka kör vi lätt jogg i ett tempo som passar alla (alltså ett lugnt tempo) och varannan vecka är det fokus på ditt löpsteg i form av löpskolning och intervaller på löpband.