Kom igång med din seniorträning på UPC

Är du en senior som är redo att investera tid och pengar i din hälsa och ditt eget välbefinnande? Då rekommenderar vi vår seniorträning med guldkant där vi tillhandahåller instruktörsledda träningspass 2 ggr/vecka och avslutar varje träningspass med gemensamt fika. Utöver detta ingår ett gymkort som ger fri access till anläggningen för träning i egen regi.

Vår seniorträning har genomförts under flera säsonger och vår uppföljning visar att gruppen som helhet blivit starkare, lättare, förbättrat konditionen och kraftigt förbättrat balansen. Deltagarna har själva skattat att de nu har mer ork på fritiden och mår bättre samtidigt som mängden mediciner har minskat.

Anmäl er nu och anslut till någon av våra befintliga grupper.

Vårt upplägg för seniorträning

Träningsperioden sträcker sig från 1 september till 31 maj med möjlighet till alternativ träning under sommaren. Vi har öppet intag under hela perioden. Vi tränar 2 ggr/vecka per träningsgrupp med max 20 st deltagare där alla pass genomförs under ledning av våra coacher.

Varje träningspass avslutas i serveringen på Umeå Performance Center där ni bjuds på kaffe, juice och smörgås med pålägg.

Vad kostar det?

Priset för att vara med i gruppen är 850 kronor/månad med en månads uppsägningstid. Utöver träningspassen med våra coacher så ingår även ett medlemsskap hos UPC som ger dig tillgång till vår anläggning 7 dagar i veckan under hela perioden, vilket möjliggör för extraträningar på egen hand om du så önskar.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Ange då även om du har önskemål att ingå i någon av våra befintliga grupper, t.ex. ifall du har någon bekant som är i den gruppen. Inom några dagar efter anmälan så får du en bekräftelse av oss med mer info och när det närmar sig uppstart så kommer ytterligare information från oss.

Vill du hellre träna själv och är +65 år?

Om du hellre föredrar att träna fritt i vår träningsanläggning så har vi medlemskapet Seniorkort dag för dig som fyllt 65 år. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna så ofta du vill måndag-fredag mellan klockan 06.00-16.00. Medlemsformen ger ej access till träning kvällar eller helger. Priset är 399 kronor/månad (4 788 kronor/år) och medlemskapet är löpande med en uppsägningstid på 3 månader. I medlemskapet ingår en kostnadsfri genomgång av utrustningen på gymmet där vi visar dig hur maskinerna fungerar och hur de ska användas. Seniorkort dag beställer ni bland våra övriga gymkort.

Anmälningsformulär
Seniorträning med Guldkant 2023/2024

Anmäl dig här