Seniorträning med Guldkant

Är du en senior som är redo att investera tid och pengar i din hälsa och ditt eget välbefinnande? Då rekommenderar vi vår satsning på seniorer där vi erbjuder träning med guldkant. Första säsongen startade i slutet av 2017 och körde på 2 ggr/vecka fram till 31 maj 2018 och under den tiden visar vår uppföljning att gruppen som helhet blivit starkare, lättare, längre, förbättrat konditionen och kraftigt förbättrat balansen (+100%). Deltagarna har själva skattat att de nu har mer ork på fritiden och mår bättre.

Andra säsongen pågår för fullt där vi startade 1 september 2018 och håller på fram till 31 maj 2019. Redan nu kan ni anmäla er till uppstarten för säsong 2019/2020 som startar 1 september 2019.

Vårt upplägg

Vi har öppet intag under hela hösten, men stänger från 1 december för nya deltagare. Beroende på när du ansluter så blir det mellan 6-9 månader träning där du två gånger per vecka tränar i grupp med andra seniorer under ledning av våra coacher. Vi inleder träningsperioden med en hälsokontroll som bl.a. inkluderar kontroll av blodtryck, en funktionell screening för rörelse och balans, konditionstest samt en kroppskompositionsmätning (iDXA) som mäter bentäthet, mängden muskler och fett samt dess lokalisation. I slutet av perioden så avslutar vi med uppföljande hälsokontroll vilken då förhoppningsvis ska visa att din kropp mår bättre och att du orkar mer.

Varje träningspass avslutas i serveringen på Umeå Performance Center där Vejos Café & Bageri driver sin verksamhet. Där bjuds ni på kaffe och smörgås, vilket inkluderas i deltagaravgiften.

Vad kostar det?

Priset för att vara med i gruppen är 850 kr/mån med en kortaste avtalstid om 6 månader. Utöver de 52-76 st träningspassen med instruktör så ingår även ett medlemsskap hos UPC som ger dig tillgång till vår anläggning 7 dagar i veckan under 6 månader, vilket möjliggör för extraträningar på egen hand om du så önskar. Som medlem i vår seniorgrupp så får du även möjlighet att teckna ett sommarkort för juni-augusti till extra förmånligt pris.

Vill du hellre träna själv och är +60 år?

Om du hellre föredrar att träna fritt i vår träningsanläggning så har vi medlemskapet Seniorkort dag för dig som fyllt 60 år. Medlemskapet ger dig möjlighet att träna så ofta du vill måndag-fredag mellan kl 06.00-16.00. Medlemsformen ger ej access till träning kvällar eller helger. Priset är 299 kr/mån (3588kr/år) och medlemskapet löper under 12 månader. I medlemskapet ingår en kostnadsfri genomgång av utrustningen på gymmet där vi visar dig hur maskinerna fungerar och hur de ska användas. Om ni vill ha mer hjälp och stöd så rekommenderar vi att ni köper till vårt PT-intro (3st tillfällen) för 999 kr, alt. 1499 kr om ni är 2 st. Vi genomför då en rörelseanalys,  sätter samman ett träningsprogram och hjälper dig/er att komma igång med träningen.

ANMÄLNINGSFORMULÄR
Månadsvis autogiro. Fyller i medgivande när jag hämtar ut korten.Kontant för hela perioden vid uthämtning av kortFaktura för hela periodenSeniorträning med guldkant: 1700 kr kontant och 850kr/mån på autogiro.En mix av betalningsformer som jag beskriver i övrig information.