Träningsläger på Umeå Performance Center

Oavsett och du spelar ishockey, fotboll, basket, handboll, innebandy eller någon annan idrott så måste du vara en atlet och därför är UPC en optimal anläggning att ha som bas för ett träningsläger. Här får ni samlad tillgång till alla träningsytor som behövs utanför ishallen/sporthallen/fotbollsplanen. Vi har ytor för att träna styrka, spänst, uthållighet, kampsport, rörlighet, kondition, innebandy, padel och funktionell träning likväl som att ni får direkt tillgång till utbildningslokaler och servering för lunch/middag/mellanmål.

Om ni under lägret är intresserad av att mäta er fysisk förmåga så kan ni med fördel genomföra fystester hos oss i vårt Sport Science Lab. Allt från IDXA, biodex, spänst, sprinttester, styrketester i 1080, Vo2-max till styrketester i 1080 quantum syncro.

Vi har även mycket kunniga instruktörer som kan bistå era tränare under lägret.

Externa träningsytor

Om ni behöver genomföra träningspass på is, i sporthall eller på fotbollsplan så kan vi ordna allt det praktiska med bokningarna för detta.

Totallösning

För att underlätta för tillresta lag och föreningar så kan vi även även ge er en totalkostnad som inkluderar tillgång till träningslokaler, boende på hotell, lunch/middag/mellanmål, transport till och inom Umeå samt teambuilding och föreläsningar.

Mer information

Om ni vill veta mer om förutsättningarna för läger hos oss så kan ni slå oss en signal på 090-765 70 00 eller så fyller ni i formuläret nedan så hör vi av oss till er. Lämna information om vilken idrott ni utövar, hur många dagar ni vill vara här och träna, hur många ni blir samt övriga önskemål så som mat och boende.

Kontaktformulär – träningsläger

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Mobilnummer (obligatorisk)

    Ämne

    Vad kan vi hjälpa er med?