UPC bjuder in till ett seminarium tillsammans med vår coach Linnea Karlsson, Personlig Tränare samt certifierad Postpartum Correctiv Exercise Specialist. Linnea har specialiserat sig på träning efter graviditet och förlossning och hennes nyfunna passion är att hjälpa kvinnor komma i form och inte känna sig begränsade av sin kropp.

Seminariet äger rum på UPC tisdag 9 oktober 18.30-21.00. Kostnaden är 399 kr och antalet platser är begränsat till 15 deltagare. Anmälan sker via formulär längre ner på denna sida.

Seminariet består av:

Teori kring träning efter graviditet där vi berör frågor som:

 • Vad ska du fokusera på i din träning och varför

 • Vilken övning är prio nummer ett efter en graviditet? (det är inte knipa(!))

 • Vad händer i kroppen under en graviditet?

 • Magmuskeldelning – diastas, vad är det?

 • Bäckenbotten – ska man alltid göra knipövningar?

Praktisk del där vi tester delar av det vi berört i teoridelen.

 • Enklare tester

  • aktivering av bäckenbotten

  • magmuskeldelning

 • Hållning – övningar för ökad kroppskännedom och förståelsen för hur kroppen samspelar

 • Andningsövningar

 • Aktiveringsövningar för mage och bäckenbotten

Alla som deltagit i seminariet blir del i en facebookgrupp med tillgång till ett antal videoklipp med övningar samt med möjlighet till fortsatta frågor och diskussioner.

Efter avslutat seminarium får du inbjudan till fortsatt träning.


LINNEA BERÄTTAR

Jag är själv tvåbarnsmamma och trots två väldigt bra graviditeter och förlossningar så upplevde jag efter mitt andra barn att jag hade ont i olika delar av kroppen. Jag kände mig uppgiven och visste inte hur jag skulle attackera problemen eller vart jag skulle vända mig. Då hittade jag en kvinna som heter Sarah Duvall och hennes utbildning, som bokstavligen öppnat upp en ny värld för mig. Träning efter graviditet är SÅ mycket mer än knipövningar. Jag har lärt mig extremt mycket om min kropp och hur den samspelar på en nivå jag aldrig kunnat föreställa mig.  

Jag tror starkt på att om vi får lära oss mer om HUR saker och ting fungerar och VARFÖR vi bör göra si eller så, kommer vi mycket lättare att nå de resultat vi eftersträvar och lära känna vår kropp på vägen.

Flertalet kvinnor upplever att dom måste göra avkall på saker, dom kan inte springa, inte hoppa, har ont i ryggen eller kring bäckenet, måste alltid hålla kolla på vart närmaste toalett finns etc. Dessa problem är väldigt vanliga, men det betyder inte att det är något du behöver acceptera och finna dig i. Det finns mycket du själv kan göra, bara du får rätt verktyg och guidning.

Det här seminariet riktar sig till alla kvinnor oavsett när du fick barn, det är aldrig försent att börja bygga upp din kropp inifrån och ut.

Anmälningsformulär

Fyll i formuläret nedan om ni vill anmäla er. Då antalet platser är begränsat till 15 st så kommer en bekräftelse att skickas ut som bekräftar er anmälan.