UPC bjuder in till ytterligare ett miniseminarium tillsammans med vår coach Linnea Karlsson, Personlig Tränare samt Certifierad Postpartum Correctiv Exercise Specialist. Linnea har specialiserat sig på träning efter graviditet och förlossning och hennes nyfunna passion är att hjälpa kvinnor komma i form och inte känna sig begränsade av sin kropp.

Under seminariet kommer vi att lyfta frågor kring:

  • Vad ska du fokusera på i din träning och varför
  • Vilken övning är prio nummer ett efter en graviditet? (det är inte knipa!)
  • Vad händer i kroppen under en graviditet?
  • Magmuskeldelning – diastas, vad är det?
  • Bäckenbotten – ska man alltid göra knipövningar?

Flertalet kvinnor upplever att dom måste göra avkall på saker. Dom kan inte springa, inte hoppa, har ont i ryggen eller kring bäckenet, måste alltid hålla kolla på vart närmaste toalett finns etc. Dessa problem är väldigt vanliga, men det betyder inte att det är något du behöver acceptera och finna dig i. Det finns mycket
du själv kan göra, bara du får rätt verktyg och guidning.

LINNEA BERÄTTAR

Linnea”Jag är själv två barnsmamma och har haft två väldigt bra graviditeter och förlossningar. Efter mitt andra barn så upplevde jag att jag hade ont i olika delar av kroppen och kände mig uppgiven och visste inte hur jag skulle attackera problemen eller vart jag skulle vända mig. Då hittade jag en kvinna som heter Sarah Duvall och hennes utbildning, som bokstavligen öppnat upp en ny värld för mig.

Träning efter graviditet är SÅ mycket mer än knipövningar. Jag har lärt mig extremt mycket om min kropp och hur den samspelar på en nivå jag aldrig kunnat föreställa mig. Det här seminariet riktar sig till alla kvinnor, oavsett när du fick barn. Det är aldrig försent att börja bygga upp din kropp inifrån och ut!”

FRÅGOR OM SEMINARIUMET

Om ni har några frågor så är ni välkomna att kontakta Linnea på linnea.karlsson@umeaperformance.com

ANMÄLAN: FULLBOKAT!

Miniseminariumet den 14 mars är nu även det fullbokat och vi tar inte mot fler anmälningar. Det kommer dock fler tillfällen framgent, och om ni är intresserad av att då vara med så kan ni lämna er intresseanmälan här nedan så kontaktar vi er när det blir dags.