Det är nu två år sedan Umeå Performance Center öppnade sin träningsanläggning på Västerslätt i Umeå. På denna tid har vi gått från 0 till över 1500 medlemmar och knutit till oss ett stort antal idrottslag som tränar hos oss regelbundet. Vi erbjuder seniorträning med guldkant, mammaträning individuellt och i grupp samt gruppträningspass med inriktningar mot kondition, allmänstyrka, rörlighet, snabbhet och kampsport. Vi genomför avancerade fys- & hälsotester där den stora massan av våra kunder gör dem för att hålla sig skadefri och uppnå bättre hälsa. Intresset för vår anläggning och våra tjänster växer kontinuerligt och med allt spännande vi har på gång så kommer vi inom närmsta året vara dubbelt så stora. 

Till verksamheten söker vi nu ett antal medarbetare som vill bidra med sin expertis, sitt driv och sitt personliga engagemang. Det vi erbjuder är stora personliga utvecklingsmöjligheter i en utmanande och stimulerande miljö, samt möjligheten att vara delaktig i ett fantastiskt team med höga ambitioner. Vår resa har bara börjat och vi är långt ifrån mål.

COACH STRENGTH & CONDITIONING

Som coach kommer du att jobba i nära samarbete med idrottsutövare i en mix från bredd till elit. Du kommer att vara en del av vårt Sport Science Team där du tillsammans med övriga fystränare tar fram individbaserade träningsupplägg utifrån aktuell idrotts specifika arbetskrav. Du kommer att hålla i och genomföra fys- & hälsotester likväl som fysträningar för idrottslag, små grupper och individer.

Vi söker dig som har minst magisterexamen från en idrottsrelaterad högskoleutbildning. Vi ser gärna att du är legitimerad Sjukgymnast/Fysioterapeut och har en påbyggnadsutbildning inom idrottsmedicin eller annan likvärdig utbildning på avancerad nivå.

För att lyckas i rollen så har du mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta som fystränare, du är ansvarstagande, noggrann, kreativ och mycket drivande i dina uppgifter. Du har ett genuint intresse för hälsosam prestationsutveckling och är en förtroendeingivande person med förmåga att skapa positiv energi omkring dig. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp, är initiativrik och ska alltid utgå från ett kritiskt och analytiskt angreppssätt i teori och praktik.  

Tjänsten är en heltidstjänst med viss arbetstid förlagd på kvällar och helger.

SÄLJARE & MEDLEMSRÅDGIVARE

Din främsta uppgift som säljare/medlemsrådgivare är att medverka till att det blir fler och fler som tränar på UPC. Du arbetar i huvudsak mot företag, men du kommer även att bearbeta både privatpersoner och föreningar. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. mötesbokningar, träffa företag och föreningar, genomföra visningar av anläggningen, informera om verksamheten och teckna medlemsavtal. När du inte besöker kund så jobbar du från receptionen på UPC och håller kontakten med våra medlemmar.

För att du snabbt ska nå framgång i din roll så bör du vara social som person och med fördel ha ett stort eget nätverk som du kan ta hjälp av. Du gillar träning & hälsa, men behöver inte ha en högskoleexamen inom området. Goda ingångar till beslutsfattare i Umeå kommer att underlätta ditt arbete, men är inget krav. Du kommer att få bra uppbackning av våra coacher och ledning, allt för att underlätta vid möten med kund.

Vi söker dig som:

  • gärna tar kontakt med nya människor. 
  • är förtroendeingivande som person med förmåga att skapa positiv energi omkring dig.
  • är relationsskapande och en duktig lyssnare.
  • är strukturerad, målinriktad och noggrann.
  • är bekväm med att hålla presentationer inför grupper 
  • kan förmedla fördelarna och vikten av god hälsa och regelbunden fysisk aktivitet.
  • har B-körkort 

Vi ser tidigare erfarenheter av försäljning som meriterande, dock inget krav.

Tjänsten är en heltidstjänst med viss arbetstid förlagd på kvällar och helger.

ANSÖK SENAST 22 FEBRUARI 2019

Er ansökan med CV skickar ni per e-post till jobb@umeaperformance.se. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av bolagets Vd Johan Åsberg på e-post johan.asberg@umeaperformance.se eller per telefon 070-355 355 1.